Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Απαλλάσσεται των καθηκόντων του ο διοικητής της 111 Πτέρυγας Μάχης

Σάββατο, 29 Ιουλίου, 2023Μέχρι την ολοκλήρωση της ΕΔΕ για τις εκρήξεις στην αποθήκη πυρομαχικών στη Νέα Αγχίαλο

Σύμφωνα με πληροφορίες, με απόφαση του Αρχηγού ΓΕΑ, ο διοικητής της 111 Πτέρυγας Μάχης στην αεροπορική βάση Νέας Αγχιάλου, απαλλάσσεται των καθηκόντων της διοίκησης της μέχρι την ολοκλήρωση της κατεπείγουσας ένορκης διοικητικής εξέτασης, που έχει διαταχθεί για τα αίτια και τις συνθήκες σχετικά με τις εκρήξεις στην αποθήκη πυρομαχικών, στην περιοχή Καράμπα του νομού Μαγνησίας.

Κατεπείγουσα ΕΔΕ για τις εκρήξεις στη Νέα Αγχίαλο

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο διοικητής μετατίθεται στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας.

Όπως έγραφε νωρίτερα το in, μετά τα όσα συνέβησαν στην αποθήκη πυρομαχικών, ο διοικητής της 11ΠΜ οδεύει προς αντικατάσταση για λόγους πλημμελούς εφαρμογής μέτρων πυρασφάλειας που έθεσαν σε κίνδυνο το υλικό.

Γνωρίζοντες εξηγούν ότι λόγω της σοβαρότητας του γεγονότος ότι δεν είχαν ληφθεί ως όφειλαν τα αυστηρά μέτρα πυρασφάλειας, και μάλιστα παρά τις διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου, κρίθηκε ότι η απομάκρυνση του διοικητή πρέπει να γίνει ανεξαρτήτως της κατεπείγουσας Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) για τα αίτια που οδήγησαν στις καταστροφικές εκρήξεις στην μονάδα διασποράς στο Καραμπά, που ήδη έχει διαταχθεί από τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Νίκο Δένδια και πριν την ολοκλήρωση αυτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου