Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Ακυρώσεις πτήσεων προς Αθήνα από το «JFK» της Νέας Υόρκης αλλά και του Logan Airport της Βοστώνης – Εντονη δυσαρέσκεια ομογενών

Παρασκευή, 28 Ιουλίου, 2023

Την Κυριακή το απόγευμα και ενώ οι επιβάτες στη Βοστώνη ήταν μέσα στο αεροσκάφος της Delta για δύο ώρες.  Τελικά δεν ταξίδευσε και έστειλε τους επιβάτες σε ξενοδοχεία και αναχώρησαν την Δευτέρα στις 6:30μμ. 

Την Δευτέρα αναχώρησε κανονικά στην ώρα του (4:30μμ) το κανονικό δρομολόγιο από Βοστώνη για Αθήνα.  Έτσι, στην αίθουσα επιβίβασης των επιβατών συναντήθηκαν οι επιβάτες των δύο αεροσκαφών της ΔΕΛΤΑ όπου οι Ελληνικής καταγωγής ήταν μεν αρκετοί αλλά οι περισσότεροι ήταν Αμερικάνοι από διάφορα μέρη των ΗΠΑ αφού το αεροδρόμιο της Βοστώνης είναι κόμβος (hub) για την αεροπορική σύνδεση Βοστώνης Αθήνας με την DELTA

Χαρακτηριστικό είναι ότι και τα δύο αεροπλάνα της Δέλτα ήταν υπέρ πλήρης.

paneliakos.com

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Αναστάτωση και έντονες διαμαρτυρίες ομογενών προκάλεσαν οι χθεσινές ακυρώσεις πτήσεων από το αεροδρόμιο «JFK» της Νέας Υόρκης προς την Αθήνα.

Οι προγραμματισμένες για το μεσημέρι πτήσεις των «Delta AirLines», «Air France», «Virgin Atlantic», «ITA Airways» και «KLM Royal Dutch Airlines» με προορισμό την ελληνική πρωτεύουσα ακυρώθηκαν προκαλώντας, όπως ήταν αναμενόμενο, την δυσαρέσκεια των ομογενών -και όχι μόνο βέβαια- που επρόκειτο να ταξιδέψουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου