Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

Με προβλήματα ξεκινά η καλλιεργητική περίοδος για την ντομάτα, όπως επισημαίνει ο Πρόεδρος της Ο.Π. Αμαλιάδας, Χρήστος Βαλιανάτος

Σάββατο, 22 Ιουλίου, 2023

Διεκδικήσεις αποζημιώσεων λόγω καύσωνα

Τα σημαντικά προβλήματα στην παραγωγή της ντομάτας λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που βιώνει τις τελευταίες ημέρες η χώρα, αναμένεται να αποτελέσουν τις επόμενες ημέρες θέμα συζήτησης με τους κρατικούς φορείς σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας Χρήστος Βαλιανάτος, ο οποίος μάλιστα έκανε γνωστές και τις ημερομηνίες έναρξης των εργοστασίων στο νομό.

Ειδικότερα, όπως αποκάλυψε σήμερα αναμένεται να ανοίξει τις πύλες της και τις μηχανές της η μονάδα του «Κύκνου», ενώ το Σάββατο θα ξεκινήσει η «Μινέρβα». Μάλιστα, δήλωσε πως τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του είναι έτοιμοι γραφειοκρατικά και θα βοηθήσουν τους παραγωγούς σε ότι χρειαστούν.

Παράλληλα, μίλησε για εκτεταμένες ζημιές στην παραγωγή της ντομάτας από τον εκτεταμένο καύσωνα των τελευταίων ημερών, που σε συνάρτηση με τα πολλά έξοδα παραγωγής καθιστούν κρίσιμη τη χρονιά. Ευχήθηκε ακόμα να υποχωρήσουν οι καύσωνες και ο κόσμος να μπορέσει να καλλιεργήσει για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον παραγωγικό κόσμο της Ηλείας. Τέλος, υπογράμμισε πως θα σταθεί στο πλάι όλων και θα προσπαθήσει να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα και να υπάρξει, ενώ θα κάνει επαφές προκειμένου να αποζημιωθεί ο παραγωγός για όσες ζημιές αντιμετωπίσει από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου