Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Λήξη καύσωνα την Πέμπτη – Πτώση της θερμοκρασίας έως οκτώ βαθμούς Κελσίου

  Δευτέρα, 24 Ιουλίου, 2023

Από την Πέμπτη αναμένεται σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Παναγιώτη Γιαννόπουλο.

Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται από την Πέμπτη (27/07) σύμφωνα με την ανάλυση του μετεωρολόγου Παναγιώτη Γιαννόπουλου στην ΕΡΤ3. Επιμένουν οι υψηλές θερμοκρασίες αλλά για λίγες ημέρες ακόμα, σύμφωνα με την πρόβλεψη του κ. Γιαννόπουλου, καθώς από την Πέμπτη αναμένεται σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.

«Αύριο θα έχουμε μία πτώση της θερμοκρασίας ενώ από την Τρίτη ο υδράργυρος θα ανέβει και πάλι. Η Τετάρτη θα είναι μία πολύ ζεστή ημέρα, περίπου όπως η σημερινή (Κυριακή 23/7), με τη θερμοκρασία να φτάνει ξανά τους 45 βαθμούς Κελσίου σε ηπειρωτικές περιοχές μακριά από τη θάλασσα και κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά.

Ο καύσωνας αυτός όμως τελειώνει. Η λήξη του θα είναι την Πέμπτη και θα είναι εντυπωσιακή. Άλλες φορές η λήξη του καύσωνα συνοδεύεται με καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους, ωστόσο αυτή τη φορά δε θα ισχύσει κάτι τέτοιο.

Την Πέμπτη θα έχουμε μόνο μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας, κατά 6-8 βαθμούς, με τον υδράργυρο να επιστρέφει σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Στην Αθήνα για παράδειγμα από τους 44, θα πάμε στους 38-37, στη Θεσσαλονίκη από τους 40-41, που θα έχουμε την Τετάρτη στους 33», σχολίασε ο μετεωρολόγος Παναγιώτης Γιαννόπουλος, ο οποίος τέλος επισήμανε πως μέχρι τις 7 Αυγούστου σίγουρα δεν περιμένουμε νέο καύσωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου