Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Θλίψη στο Ναύπλιο – Νεκρός εντοπίστηκε ο ιερέας π. Κυριακός Αγγελόπουλος

 Κυριακή, 23-7-23

Ο ιερέας είχε αποσπαστεί το τελευταίο διάστημα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πυργιωτίκων λόγω των εκτεταμένων εργασιών που πραγματοποιούνται στον Άγιο Νικόλαο και η εκκλησία είναι κλειστή

Ο 60χρονος ιερέας εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ναυπλίου, εντοπίστηκε από φίλους του χωρίς αισθήσεις μέσα στο σπίτι που διέμενε στην οδό Παπανικολάου στο παλιό Ναύπλιο το πρωί του Σαββάτου 22 Ιουλίου.

Ο ιερέας είχε αποσπαστεί το τελευταίο διάστημα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πυργιωτίκων λόγω των εκτεταμένων εργασιών που πραγματοποιούνται στον Άγιο Νικόλαο και η εκκλησία είναι κλειστή.
Το πρωί τον περίμεναν στο χωριό των Πυργιωτίκων για την Θεία Λειτουργία και οι άνθρωποι της εκκλησίας ανησύχησαν καθώς δεν εμφανίστηκε ούτε σήκωνε τα τηλέφωνα. Έτσι έσπευσαν στο σπίτι του για να δουν τι είχε συμβεί και έτσι ήρθαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τη σορό του άτυχου ιερέα που όλα δείχνουν πως έχασε τη ζωή του από παθολογικά αίτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου