Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

«Αντάρτικο» Κασιδιάρη στους Σπαρτιάτες κατά του Στίγκα

Παρασκευή, 28 Ιουλίου, 2023

Εννέα από τους δώδεκα βουλευτές τον καταγγέλλουν επειδή «άδειασε» τον βουλευτή που εξύμνησε τον Κασιδιάρη.

«Αντάρτικο» κατά του προέδρου της Κ.Ο. των Σπαρτιατών Βασίλη Στίγκα ξέσπασε με εννέα από τους δώδεκα βουλευτές του μορφώματος να καταδικάζουν «τις αντιδεοντολογικές και απαράδεκτες», όπως τις χαρακτηρίζουν, δηλώσεις του στην Ολομέλεια της Βουλής, με τις οποίες «άδειαζε» τον βουλευτή Κώστα Φλώρο ο οποίος εξύμνησε τον έγκλειστο Κασιδιάρη δηλώνοντας ότι «εκφράζει την μοναδική ελπίδα» η υποψηφιότητά του για τον δήμο Αθηναίων.

Advertisement: 0:01

Ο κ. Στίγκας δήλωσε από την πλευρά του ότι δεν είχε γνώση για όλα αυτά και ότι οφείλει να πάρει μέτρα «εφόσον λειτουργεί κάποιος αυτοβούλως».

Αργότερα, ο γραμματέας της Κ.Ο. του κόμματος Γιάννης Δημητροκάλλης ζήτησε από τους δημοσιογράφους να κάνει μια δήλωση στις κάμερες στην Βουλή, όπου διάβασε το κείμενο των εννέα «ανταρτών» που δηλώνουν ότι ως βουλευτές διαθέτουν «πλήρη ελευθερία γνώμης, έκφρασης και επιλογής», επισημαίνοντας ότι η ομιλία του κ. Φλώρου «σίγουρα ενόχλησε την κυβέρνηση, εκφράζει όμως απόλυτα τους 250.000 Έλληνες πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους».

Δηλώνουν δε ότι «ζητήματα λειτουργίας του κόμματος θα επιλυθούν με απόλυτα διαφανείς δημοκρατικές συνεδριακές διαδικασίες και με τη συμμετοχή της βάσης των εκατοντάδων χιλιάδων ψηφοφόρων μας». Η δήλωση καταδίκης του κ. Στίγκα, υπογράφεται από τους: Ι. Δημητροκάλλη, Ι. Κόντη, Γ. Μανούσο, Δ. Βαλγοτιάννη, Αθ. Χαλκιά, Π. Δημητριάδη, Χ. Κατσιβαρδά, Αλ. Ζερβέα και Κ. Φλώρο.

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου