Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Πατούλης: Το ζεϊμπέκικο που ενόχλησε τη ΝΔ και η συγγνώμη

Σάββατο, 29 Ιουλίου, 2023

«Ηταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη» είπε ο Γιώργος Πατούλης.

Ενόχληση φαίνεται ότι προκάλεσε στη Νέα Δημοκρατία το ζεϊμπέκικο του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, σε εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο, ενώ μαίνονταν τα πύρινα μέτωπα στην Ελλάδα.

Με ανάρτηση του στο Facebook ο κ. Πατούλης ζήτησε συγγνώμη, τονίζοντας ότι «έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου». Ο Περιφερειάρχης Αττικής παραδέχτηκε ότι η πράξη του έστειλε το λάθος μήνυμα, σε μια δύσκολη συγκυρία για την πατρίδα.

Η ανάρτηση

«Χτες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.
Προς το τέλος της εκδήλωσης αυτής και λίγο πριν την αποχώρηση μου, κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκληση τους.  Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη.

Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου.

Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία, έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα» έγραψε ο Γιώργος Πατούλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου