Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021

Οσκαρ: Απαγορεύεται το zoom, μόνο με φυσική παρουσία η φετινή τελετή απονομής

 Σάββατο, 20 Μαρτίου, 2021

Ash Percival

Η επιστολή της Ακαδημίας προς τους υποψηφίους. Κανόνες και για το dress code.

VALERIE MACON VIA AFP VIA GETTY IMAGES

Φαίνεται ότι τα αφεντικά των Όσκαρ νιώθουν την ίδια κόπωση με το zoom που αισθάνεται όλος ο κόσμος, καθώς η Ακαδημία απαγόρευσε τις εικονικές εμφανίσεις.

Η 93η απονομή των Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Απριλίου, σε μία μόνο με φυσική παρουσία τελετή στο Union Station, που βρίσκεται στο κέντρο του Λος Άντζελες και θα περιλαμβάνει στοιχεία της βραδιάς που κατά παράδοση φιλοξενείται στο «σπίτι» των Όσκαρ, Dolby Theatre. Όμως, αντίθετα με άλλες διοργανώσεις που έχουν υιοθετήσει πλήρως τις κλήσεις μέσω zoom, προσαρμοζόμενες στους περιορισμούς της πανδημίας, τα Όσκαρ επιλέγουν διαφορετικό δρόμο.

Σε επιστολή προς τους υποψηφίους, την οποία δημοσίευσε το Deadline, οι παραγωγοί της φετινής τελετής δήλωσαν ότι δεν επιτρέπεται η εικονική εμφάνιση και ότι τα βραβεία των νικητών οι οποίοι δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν θα τα παραλάβει η Ακαδημία.

Όπως αναφέρει η επιστολή «Όσοι από εσάς δεν μπορείτε να παρευρεθείτε λόγω προγράμματος ή λόγω της ανησυχίας να ταξιδέψετε, θέλουμε να γνωρίζετε ότι δεν θα υπάρχει η επιλογή του Zoom για την τελετή. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να προσφέρουμε μια ασφαλή, αλλά και ευχάριστη βραδιά για όλους σας, μέσω της φυσικής παρουσίας, μαζί και για τα εκατομμύρια των κινηματογραφόφιλων σ′ όλο τον κόσμο και θεωρούμε πως η εικονική εκδοχή θα υπονομεύσει αυτήν την προσπάθεια».

HANDOUT VIA A.M.P.A.S. VIA GETTY IMAGES

Η Ακαδημία, που είναι αρμόδια για τα Όσκαρ, δήλωσε ότι η τελετή θα είναι «ζεστή» και υποσχέθηκε ότι θα γίνει με ασφάλεια λαμβάνοντας τα μέτρα προφύλαξης, όπως ορίζουν οι συνθήκες της εποχής. 

Στην επιστολή, την οποία συνυπογράφουν οι παραγωγοί της φετινής τελετής, Στίβεν Σόντερμπεργκ, Στέισι Σερ και Τζέσι Κόλινς, αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι αντιμετωπίζουν την τελετή σαν κινηματογραφικό γύρισμα, με ειδικά σχεδιασμένα σημεία για τεστ κορονοϊού, με άμεσα αποτελέσματα. 

«Θα υπάρξουν συγκεκριμένες οδηγίες για όσους έρχεστε από αλλού στο Λος Άντζελες, όπως και οδηγίες για όσους είστε ήδη εγκατεστημένοι στο Λος Άντζελες. Όλα αυτά θα σας σταλούν απευθείας από την Ακαδημία προκειμένου να διασφαλιστεί ότι θα έχετε μία ασφαλή, ανέμελη βραδιά». 

Επιπλέον, η επιστολή αναφέρεται και στο dress code, απαγορεύοντας αυστηρά το casual ντύσιμο (που μετά από έναν χρόνο αποτελεί την νέα καθημερινότητα). 

«Στόχος μας είναι μία μίξη έμπνευσης και φιλοδοξίας, που σημαίνει ότι το επίσημο ένδυμα είναι απολύτως cool εάν έρθετε, αλλά το casual, πραγματικά, όχι». 

HuffPost UK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου