Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021

Η Volkswagen και η ΒΡ δημιουργούν κοινό δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων

 Δευτέρα, 15 Μαρτίου, 2021

FILE PHOTO: FILE PHOTO: An electric car is charged by a mobile charging station on a street in Prague, Czech Republic, December 4, 2018. Picture taken December 4, 2018.  REUTERS/David W Cerny/File Photo/File Photo

Σε από κοινού επένδυση σε δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη, σχεδιάζουν να προβούν η Volkswagen, η BP και η γερμανική αλυσίδα πρατηρίων Aral, όπως αναφέρει το Bloomberg επικαλούμενο δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Manager Magazin.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, λεπτομέρειες πιθανόν να ανακοινωθούν αύριο στη διάρκεια της εκδήλωσης Power Day της VW στο Βόλφσμπουργκ. Τα σχέδια περιλαμβάνουν περισσότερους από 1.000 σταθμούς φόρτισης σε πόλεις και κοντά σε αυτοκινητόδρομους, σύμφωνα με τις πηγές που μίλησαν στο περιοδικό

Εξαιτίας της αργής ανάπτυξης των υποδομών για τους σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην Ευρώπη, η VW έχει δημιουργήσει μια σύμπραξη με άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες για να ενισχύσουν τα δίκτυά τους. Οι πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων στην Ευρώπη τριπλασιάσθηκαν πέρυσι και οι εταιρείες φοβούνται ότι οι μεγάλες ουρές στα σημεία φόρτισης πιθανόν να αποθαρρύνουν τους υποψήφιους αγοραστές.

Η BP, και άλλες ευρωπαϊκές ενεργειακές εταιρείες, στρέφονται επίσης σε πιο καθαρές μορφές ενέργειας. Η βρετανική εταιρεία αναπτύσσει ένα δίκτυο εξαιρετικά γρήγορων σημεία φόρτισης στο Ηνωμένο Βασίλειο και σκοπεύει να επεκταθεί και στη Γερμανία.

moneyreview.gr με πληροφορίες από Bloomberg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου