Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Το Ισραήλ αγοράζει ακόμη 36 εκατ. δόσεις εμβολίων - Τι θα τις κάνει;

 Δευτέρα, 1η Μαρτίου, 2021

«Το χειρότερο σενάριο είναι να χρειάζεται να εμβολιάζουμε κάθε έξι μήνες», δήλωσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.

Το Ισραήλ επιδιώκει να αγοράσει επιπλέον 36 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων κατά της Covid-19, τον τριπλάσιο αριθμό από αυτόν που έχει ήδη αγοράσει, στην περίπτωση που χρειαστούν ενισχυτικές δόσεις αργότερα αυτόν τον χρόνο, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου.

«Εργαζόμαστε για να φέρουμε επιπλέον 36 εκατομμύρια εμβόλια για τους πολίτες του Ισραήλ», επισήμανε ο Νετανιάχου, σε δηλώσεις που έκανε. «Τα εμβόλια που έχουμε, κανείς δεν γνωρίζει τι διάρκεια έχουν… Πρέπει να προετοιμαστούμε για το χειρότερο σενάριο. Το χειρότερο σενάριο είναι να χρειάζεται να εμβολιάζουμε κάθε έξι μήνες»

Αυτό θα σήμαινε 36 εκατομμύρια δόσεις τον επόμενο χρόνο, εάν και τα 9 εκατομμύρια Ισραηλινών χρειάζονται δύο δόσεις κάθε έξι μήνες, σημείωσε.

«Ολόκληρος ο κόσμος θα αναμετρηθεί για αυτά τα εμβόλια… Είμαι ξανά αποφασισμένος να οδηγήσω τους Ισραηλινούς στην κορυφή του καταλόγου», συμπλήρωσε ο Νετανιάχου.

Πάνω από το 50% του πληθυσμού του Ισραήλ έχει λάβει μία δόση του εμβολίου των Pfizer/BionTech και περίπου 3,4 εκατομμύρια Ισραηλινοί έχουν κάνει δύο δόσεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου