Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Κορωνοϊός : Καθολικό lockdown στην Αρκαδία – Στο «κόκκινο» και το Ναύπλιο

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Τα μέτρα έχουν ισχύ από Πέμπτη 25/02/2021 και ώρα 06.00 έως Δευτέρα 01/03/2021 και ώρα 06.00. Ενδεχόμενη παράταση ή άρση των μέτρων θα επαναξιολογηθεί από την Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19 κατά την επόμενη συνεδρίασή της.

Κορωνοϊός : Καθολικό lockdown στην Αρκαδία – Στο «κόκκινο» και το Ναύπλιο | tovima.gr

Στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας εντάσσεται από αύριο, 25 Φεβρουαρίου, στις 6 το πρωί η περιφερειακή ενότητα Αρκαδίας, ενώ στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου εντάσσεται ο δήμος Ναυπλιέων.

Τα παραπάνω αποφασίστηκαν μετά την έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα που έχουν προκύψει στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου και στον δήμο Ναυπλιέων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά και κατόπιν ομόφωνης εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας Έναντι Κορονοϊού Covid-19, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς των επιπτώσεων της νόσου Covid-19, και θα ισχύσουν μέχρι τη Δευτέρα 1 Μαρτίου στις 6 το πρωί.

Ενδεχόμενη παράταση ή άρση των μέτρων θα επαναξιολογηθεί από την Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού COVID-19 κατά την επόμενη συνεδρίασή της.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα μέτρα που ισχύουν στα ως άνω επίπεδα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα covid19.gov.gr

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου