Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Η Emirates επανεκκινεί την καθημερινή απευθείας πτήση Αθήνα - Νέα Υόρκη

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Εθνικός Κήρυξ Archive

Πτήση της «Emirates» από Αθήνα για Νιούαρκ, Νέα Ιερσέη. Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi


ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η αεροπορική εταιρεία Emirates ανακοίνωσε ότι θα ξαναρχίσει τις καθημερινές της πτήσεις προς το αεροδρόμιο Νιούαρκ (Newark) μέσω της Αθήνας από την 1η Ιουνίου 2021. Η πτήση θα εξυπηρετήσει την ελληνοαμερικανική κοινότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ θα προσφέρει τη σύνδεση για όσους έχουν προορισμό τη Μέση Ανατολή, τη Δυτική Ασία και την Αφρική μέσω του Ντουμπάι.

Η προσθήκη του προορισμού Νιούαρκ μέσω της Αθήνας θα φέρει το δίκτυο των ΗΠΑ της Emirates σε 10 προορισμούς μετά την επανέναρξη των υπηρεσιών στο Σιάτλ, τη Βοστώνη, το Σικάγο, το Χιούστον, το Λος Aντζελες, το αεροδρόμιο JFK στη Νέα Υόρκη, το Washington DC, το Ντάλας και το Σαν Φρανσίσκο.

Η πτήση Ντουμπάι – Αθήνα – Νιούαρκ θα εκτελεί καθημερινά τρεις κατηγορίες Boeing 777-300ER, συμπληρώνοντας τις διπλές καθημερινές πτήσεις της Emirates προς τη Νέα Υόρκη (JFK), καθώς η αεροπορική εταιρεία συνεχίζει να επεκτείνεται σε όλη τη Βόρεια Αμερική.

Η επανέναρξη της σύνδεσης μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ όλο το χρόνο, θα διευκολύνει το εμπόριο, θα τονώσει τον τουρισμό και θα ωφελήσει τους καταναλωτές παρέχοντάς τους επιλογές και ευκολία. Η Emirates θα αυξήσει επίσης τις πτήσεις της προς την Αθήνα, με καθημερινές πτήσεις.

Η πτήση EK209 της Emirates θα αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 10:50 π.μ., με άφιξη στην Αθήνα στις 3:00 μ.μ. Επειτα, θα αναχωρεί στις 5:35 μ.μ. και θα φτάνει στο Διεθνές Αεροδρόμιο Newark Liberty στις 9:20 μ.μ. την ίδια ημέρα. Η πτήση επιστροφής, EK210, θα αναχωρεί από το Νιούαρκ στις 23:55, φτάνοντας στην Αθήνα στις 16:05 την επόμενη μέρα. Το ΕΚ210 θα αναχωρήσει για άλλη μια φορά από την Αθήνα στις 18:05 για το Ντουμπάι, όπου θα φτάνει στις 23:35 (όλες οι ώρες είναι τοπικές).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου