Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Τα Market Basket του ομογενούς Α. Τ. Δημουλά προειδοποιούν για απατεώνες

 Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Εθνικός Κήρυξ

Ενα από τα καταστήματα Market Basket του Αθανάσιου Τ. Δημουλά. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΡΧΕΙΟ «Ε.Κ.»

ΒΟΣΤΩΝΗ. Τα καταστήματα υπεραγορών τροφίμων της εταιρείας Market Basket ιδιοκτησίας του Αθανασίου Τ. Δημουλά προειδοποιούν τους χιλιάδες πελάτες τους μέσω των μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης για την ύπαρξη ψεύτικης αντιποίησης της δημοφιλούς αλυσίδας των υπεραγορών.

Η εταιρεία προειδοποιεί ότι έχει στηθεί κίβδηλος λογαριασμός στο Facebook στον οποίον γίνεται χρήση των στοιχείων και του λογότυπου της εταιρείας Market Basket με τον οποίον οι απατεώνες επικοινωνούν με πελάτες ζητώντας ιδιωτικές πληροφορίες, όπως λεπτομέρειες μεθόδου πληρωμής, ως προϋπόθεση για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα δωρεάν παροχής γνωστό ως «Drink Up, Work Out».

Η εταιρεία Market Basket έγραψε στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook πως ποτέ δεν ζητά πληροφορίες σχετικά με μεθόδους πληρωμής και ζήτησε από τους πελάτες του να επαγρυπνούν και να μη δίνουν ποτέ πληροφορίες μέσω του Facebook». Η εταιρεία τονίζει ακόμα πως «η ασφάλεια και η ιδιωτικότητα των πελατών μας είναι πολύ σπουδαίο πράγμα για μας και εργαζόμαστε εντατικά για να αντιμετωπίσουμε αυτό το θέμα».

Συμπληρώνει πως «η εταιρεία μας Market Basket δεν στέλνει ποτέ αιτήματα στους πελάτες μας για να γίνουν φίλοι στο Facebook και όσοι εκ των πελατών μας έχουν λάβει τέτοιο αίτημα να γνωρίζουν ότι προέρχεται από κίβδηλο λογαριασμό».

Επί πλέον τα καταστήματα Market Basket πληροφορούν τους πελάτες τους πως η μοναδική σελίδα τους στο Facebook είναι η εξής: facebook.com/marketbasket.

Τονίζεται πως δεν είναι μόνο η εταιρεία Market Basket η οποία έχει πέσει θύμα απατεώνων, αλλά και άλλες εταιρείες και ιδιώτες οι οποίοι λαμβάνουν τηλεφωνήματα δήθεν από τη Φορολογική Υπηρεσία (IRS), ότι δήθεν χρωστούν οι άνθρωποι χρήματα και επίκειται η σύλληψη τους.

Επίσης, τηλεφωνούν δήθεν από την Υπηρεσία Κοινωνικής Πρόνοιας, γνωστή ως Social Security ζητώντας τον αριθμό Κοινωνικής Πρόνοιας (social security number) με το δέλεαρ να κατατεθούν χρηματικά ποσά στον λογαριασμό των ατόμων από το πακέτα στήριξης της κυβέρνησης λόγω κορωνοϊού.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου