Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

ΗΠΑ: Βροχή συντριμμιών κινητήρα από αεροπλάνο που πέταξε πάνω από το Ντένβερ

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου, 2021

Το αεροπλάνο της United Airlines επέστρεψε στο αεροδρόμιο μετά από μηχανική βλάβη.

EUROKINISSI

Βροχή συντριμμιών έπεσε το Σάββατο σε προάστιο του Ντένβερ από τον δεξιό κινητήρα επιβατικού αεροσκάφους της εταιρείας United Airlines, που αναγκάστηκε να κάνει αναστροφή όταν αντιμετώπισε μηχανική βλάβη —ο κινητήρας συνέχιζε να δίνει ώση, παρότι σχεδόν διαλυμένος— σύμφωνα με τις αρχές.

Σε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, κυρίως από την αστυνομία του Μπρούμφιλντ (@BroomfieldPD), είναι ορατό τμήμα του περιβλήματος του κινητήρα, κυκλικού σχήματος, με διάμετρο μεγαλύτερη από μια πόρτα εισόδου, που έχει φυτευτεί στην αυλή σπιτιού του προαστίου αυτού του Ντένβερ, στην πολιτεία Κολοράντο (κεντρικές ΗΠΑ).

Το αεροσκάφος, το οποίο εκτελούσε πτήση με προορισμό τη Χονολουλού (Χαβάη), «επέστρεψε στο διεθνές αεροδρόμιο του Ντένβερ, όπου προσγειώθηκε με ασφάλεια μετά τη βλάβη που υπέστη στον δεξιό κινητήρα του λίγο μετά την απογείωση», εξήγησε η ομοσπονδιακή υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας (FAA) μέσω Twitter (@FAANews).

Ο Κέρμπι Κλέμεντς, ιδιοκτήτης της αυλής όπου έπεσε το επιβλητικό κομμάτι από το στόμιο του κινητήρα, αφηγήθηκε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN μια «λιγάκι συνταρακτική» εμπειρία.

«Αυτό προσγειώθηκε πάνω στην οροφή του αυτοκινήτου μου προτού πέσει στο πλάι», είπε προτού προσθέσει πως άλλο ένα μεγάλο κομμάτι από τον κινητήρα του αεροσκάφους άνοιξε τρύπα με διάμετρο 1,5 μ. και πλέον στην οροφή γείτονά του.

Η FAA ανέφερε πως είναι «ενήμερη για συντρίμμια που έπεσαν κατά μήκος της πορείας που ακολούθησε το αεροσκάφος» της UA, ένα Boeing 777-200.

Η United Airlines διαβεβαίωσε μέσω Twitter (@United) ότι δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός επιβάτη.

Κατά την αστυνομία του Μπρούμφιλντ, ως εκ θαύματος δεν έχει αναφερθεί μέχρι εδώ ούτε κάποιος τραυματισμός στο έδαφος.

 

REUTERS
REUTERS
REUTERS

(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου