Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Κουφοντίνας : Φόβοι για νέες επιθέσεις – Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ

 Δευτέρα, 1η Μαρτίου, 2021

Αυξημένα μέτρα παίρνει η ΕΛ.ΑΣ, μετά τα περιστατικά επιθέσεων των τελευταίων ημερών, αναμένοντας κλιμάκωση από υποστηρικτές του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Αυξημένα μέτρα παίρνει η ΕΛ.ΑΣ, μετά τα περιστατικά επιθέσεων των τελευταίων ημερών, αναμένοντας κλιμάκωση από υποστηρικτές του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ιδιαίτερα ύστερα από το επεισόδιο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 28 Φεβρουαρίου στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής, οι αρχές προέβησαν σε έκτακτες συσκέψεις προκειμένου να υπάρξει αναθεώρηση για τα απαιτούμενα μέτρα.

Για αυτόν τον λόγο ενισχύονται οι στατικές δυνάμεις, θα πραγματοποιούνται σκοπιές σε πιθανούς στόχους και «χαρτογράφηση» υποψήφιων στόχων, αύξηση περιπολιών (ΔΙ.ΑΣ. – Άμεση Δράση – ΟΠΚΕ) ενώ υπάρχουν διαταγές για εγρήγορση.

Την ίδια ώρα, αυξημένα μέτρα αναμένεται να παρθούν για Αστυνομικά Τμήματα (Λαμία, Ζωγράφου, Ακρόπολης κ.ά.), Δικαστικούς στόχους (Εφετείο, Ευελπίδων, Υπ. Δικαιοσύνης κ.ά), το Νοσοκομείο Λαμίας όπου νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κουφοντίνας και θα βρίσκονται 110 αστυνομικοί το 24 ώρες το εικοσιτετράωρο αλλά και Εμπορικούς δρόμους Πολυκαταστήματα (Ερμού, Πατησίων, Μαρούσι κ.ά.) και οικίες αξιωματούχων, Δικαστικών, Αστυνομικών.

Επιπλέον, θα πετούν drones της Αστυνομίας σε περιοχές που υπάρχουν πληροφορίες ότι είναι δυνατό να εκδηλωθούν επιθέσεις, ώστε να δίνουν άμεσα εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ενεργοποιηθεί σε όλο το φάσμα το πληροφοριακό δίκτυο της Αντιτρομοκρατικής και της Κρατικής Ασφάλειας.

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου