Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Η Dominion του ομογενή Ι. Πούλου αξιώνει ιλιγγιώδη αποζημίωση από σύμμαχο του Τραμπ

 Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Αssociated Press

Ο Μάικ Λίντελ της My Pillow. (AP Photo/Alex Brandon File)


ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Ενα ποσό της τάξεως του 1,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων ως αποζημίωση για ηθική βλάβη αξιώνει η εταιρεία Dominion Voting Systems, με Διευθύνοντα Σύμβουλο τον ομογενή Ιωάννη Πούλο (John Poulos) από τον μεγαλοεπιχειρηματία και υποστηρικτή του Ντόναλντ Τραμπ (Donald Trump), Μάικ Λίντελ (Mike Lindel), με αφορμή τα επανειλημμένα και συνεχή σχόλιά του για νοθεία στην ηλεκτρονική καταμέτρηση των ψήφων από τα συστήματα της εταιρείας.

Ειδικότερα, ο Λίντελ, ιδιοκτήτης της εταιρείας MyPillow Inc., με έδρα την Μινεσότα, θα κληθεί να λογοδοτήσει ενώπιον του Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου στην πρωτεύουσα Ουάσιγκτον, έχοντας την υποχρέωση να πείσει τους δικαστές ότι οι αναπόδεικτοι ισχυρισμοί του δεν είναι αβάσιμοι, προκειμένου να μην καταδικαστεί.

«Παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις και κινήσεις μας να του κοινοποιήσουμε τα στοιχεία αυτά, ο κ. Λίντελ συνέχισε, κακόβουλα, να διασπείρει ψευδείς ισχυρισμούς για την Dominion, παρέχοντας ψευδείς διαβεβαιώσεις κάθε φορά ότι θα έβγαινε μπροστά με αδιάσειστες αποδείξεις» δήλωσε ο κ. Πούλος, ενώ ο Λίντελ επιμένει στο ίδιο μοτίβο.

«Εχω αποδείξεις για αυτούς. Τώρα, όλο αυτό θα προχωρήσει πιο γρήγορα, σχετικά με την ηλεκτρονική απάτη και την επίθεση στη χώρα μας», δήλωσε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το «Associated Press», επιμένοντας στην εμπρηστική ρητορική που χρησιμοποιεί μετά τις εκλογές, ασπαζόμενος θεωρίες συνωμοσίας που ενστερνίστηκαν και άλλοι φανατικοί υποστηρικτές του πρώην προέδρου Τραμπ.

Από την πλευρά της, η Dominion ενσωμάτωσε στη δικογραφία ένα δίωρο βίντεο με διάφορες σχετικές δηλώσεις του Λίντελ, όπως επίσης και τοποθετήσεις του στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, αλλά και αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα. Σύμφωνα με το «Associated Press», ο ισχυρός άνδρας της MyPillow Inc. εμφανίζεται επανειλημμένως να δηλώνει ότι ο αλγόριθμος της Dominion έκλεψε ψήφους από τον Ντόναλντ Τραμπ, με αποτέλεσμα να χάσει τελικώς την εκλογική μάχη τον περασμένο Νοέμβριο. Θέση της Dominion είναι ότι ο Μάικ Λίντελ χρησιμοποιεί επικοινωνιακά τη ρητορική για να προωθήσει την εταιρεία του σε συγκεκριμένο κοινό, η οποία, άλλωστε, είναι επίσης μεταξύ των εναγόμενων.

Υπενθυμίζεται ότι η Dominion έχει κινηθεί νομικά, αξιώνοντας ανάλογα ποσά, τόσο εναντίον του προσωπικού δικηγόρου του Τραμπ, Ρούντυ Τζουλιάνι (Rudy Giuliani), όσο και της πρώην εισαγγελικής λειτουργού που πρόσκειται στον πρώην πρόεδρο, Σίντνεϊ Πάουελ (Sydney Powell). Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η συνεργαζόμενη εταιρεία Smartmatic, που κατέθεσε μήνυση εναντίον του «Fox News».

Εθνικός Κήρυξ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου