Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Στα ίχνη του καταζητούμενου υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά, φαίνεται να βρίσκονται τις τελευταίες ώρες οι ελληνικές αρχές.

Ήδη εκδόθηκε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, καθώς σφίγγει ο κλοιός γύρω του.

Φαίνεται ότι ο Χρήστος Παππάς, από τον περασμένο Οκτώβρη, όταν καταδικάστηκε σε 13 χρόνια φυλάκιση, κατάφερε και βγήκε κρυφά από τη χώρα μας και τώρα είναι πολύ πιθανό να κρύβεται κάπου στη Σερβία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετάδωσε το Star, οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί σε κάποια μοναστήρια στη Σερβία, που έχουν στενές σχέσεις με έλληνες μοναχούς παλαιοημερολογίτες, που ζουν σε γνωστό μοναστήρι, εδώ στη χώρα μας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Χρήστος Παππάς, πέρασε τα σύνορα προς τα Σκόπια με ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας και μάλιστα ντυμένος καλόγερος. Γι’ αυτό και τους τελευταίους μήνες, είχε αφήσει μούσι.

Για να μπορέσει να μπει στο ρόλο του μοναχού και να μην δώσει στόχο. Τα ίχνη του φαίνεται ότι εντοπίστηκαν. Εκδόθηκε Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα συλληφθεί και θα εκδοθεί στη χώρα μας για να εκτίσει την ποινή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου