Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020

Τι υποστηρίζει ο αστυνομικός που «έπαιξε» με την ανθοδέσμη για τον Γρηγορόπουλο

Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου, 2020

Κοντά σε κάδο απορριμάτων ισχυρίζεται ότι βρήκε πεταμένη την ανθοδέσμη, την οποία αργότερα κατέστρεψε με επιδεικτικό τρόπο, ο αστυνομικός, ο οποίος ήταν σε υπηρεσία ανήμερα της επετείου της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός είπε ότι δεν είχε σκοπό να προκαλέσει και ότι βρήκε την ανθοδέσμη στο πεταμένη στο οδόστρωμα δίπλα σε κάδο απορριμάτων.

Ανέφερε ότι την πήρε από εκεί και άρχισε να αστειεύεται με τους υπόλοιπους αστυνομικούς της διμοιρίας σε ένα διάλειμμα από τα μέτρα που εφάρμοζαν στα Εξάρχεια.

Όλη η σκηνή με όσα διαδραματίστηκαν στην Οδό Ζωοδόχου Πηγής αποτυπώθηκαν σε ένα βίντεο το οποίο προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις καθώς και αισθήματα αγανάκτησης ακόμη και στην Κατεχάκη, με το αρχηγείο να διαστάσει αμέσως ένορκη διοικητική εξέταση με την εντολή μάλιστα να ολοκληρωθεί γρήγορα και χωρίς καθυστερήσεις.

via

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου