Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

Θεέ ευλόγησε την Αμερική» να μην βγει ο Μπάιντεν

 Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου, 2020

Βασίλης Μαγαλιός
Αssociated Press

FILE - In this Friday, Nov. 20, 2020, file photo, President Donald Trump listens during an event in the briefing room of the White House in Washington. (AP Photo/Susan Walsh, File)

Από την πρώτη στιγμή που ο Τζόζεφ Ρόμπινετ Μπάιντεν Τζούνιορ πήρε τελικά το... «οκ» από τον... σοσιαλιστή και καλό παιδί Μπαράκ Ομπάμα (αληθεύει ότι έδωσε 13,5 εκ. δολάρια για το εξοχικό του;) να πάει για πρόεδρος των Δημοκρατικών ήμουν σίγουρος ότι ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα έβγαινε με... περίπατο. Ο κ. Μπάιντεν Τζούνιορ είναι σε έναν... δικό του κόσμο. Το μυαλό του ανθρώπου αυτού είναι δημόσιος κίνδυνος. Τι να πρωτοθυμηθώ; Που είπε πως «ο κορωνοϊός σκότωσε 200 εκ. Αμερικανούς» από τα 328 εκατομμύρια των κατοίκων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής; Θα αναφέρω μόνο ένα καινούργιο που έμαθα, όταν σε συνέδριο στη... Φιλαδέλφεια (ναι εκεί που μπέρδεψε την εγγονή του με τον νεκρό γιο του) σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφο είπε «χαίρομαι πολύ που είμαστε στην ιστορική πόλη του... Πίτσμπουργκ». Ο δημοσιογράφος με ευγένεια τού λέει «είμαστε στη Φιλαδέλφεια!». Και ο άνθρωπος που θέλει να κυβερνήσει την Αμερική και τον κόσμο του απαντάει: «is that right;». Ο συνάδελφος ακόμα τρέχει γιατί φοβάται το ρητό «με στραβό θα κοιμηθείς, αλλήθωρος θα σηκωθείς». Το μόνο «σωστό» που έχω ακούσει από τον Μπάιντεν Τζούνιορ είναι που μπέρδεψε στο πού ήθελε να γίνει πρόεδρος και είπε (στις 24/2/2020): «Λέγομαι Τζο Μπάιντεν, είμαι υποψήφιος του Δημοκρατικού κόμματος για την αμερικανική Γερουσία». Εκεί, ναι, θα αισθανόταν σαν το σπίτι του και θα το έπαιρνε... μονοκούκι...

«Θεέ ευλόγησε την Αμερική» να μην βγει ο Μπάιντεν και κράτα τον Πρόεδρό μας που ξέρει τι λέει, τι κάνει, τι εννοεί και δεν θέλει υποβολείς και «δεκανίκια».

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου