Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 19 Μαΐου 2020

Μνημονεύουμε Πατριώτες που έφυγαν

Tετάρτη, 20 Μαΐου, 2020

Αυτές τις ημέρες τιμούμε τη μνήμη Φίλων, Πατριωτών και Συνεργατών για τα «Κοινά των Ηλείων» που έφυγαν πριν μερικά χρόνια.  

Του Νίκου Μπεντενίτη από την Κουτσοχέρα Ηλείας που έμενε στη Νέα Υόρκη και απεβίωσε σαν σήμερα, 20 Μαΐου.  Ο Νίκος ήταν στέλεχος του Πανηλειακού Συλλόγου "Πανηλειακος" Νέας Υόρκης.

Επίσης μνημονεύουμε έναν άλλο Πατριώτη, που απεβίωσε πριν χρόνια, στις 13 Μαΐου, τον Γεώργιο Τριανταφυλλόπουλο από την Αμαλιάδα που έμενε στη Νέα Ιερσέη και ήταν από τα στελέχη του τοπικού Συλλόγου Ηλείων ΚΟΡΟΙΒΟΣ και πατέρας του Προέδρου του ως άνω Συλλόγου κ. Άγη Τριανταφυλλόπουλου.

ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥΣ Η ΜΝΗΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου