Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 19 Μαΐου 2020

Απεβίωσε ο Χρήστος Ιατρού, 56 ετών.

Tετάρτη, 20 Μαΐου, 2020

Αργά το βράδυ της Τρίτης, 19 Μαΐου, 2020 απεβίωσε ο Χρήστος Βασιλείου Ιατρού που είχε γεννηθεί στο Λογγανίκο, Λακωνίας και κατοικούσε στο 
PeabodyMassachusetts.


Ο Χρήστος Ιατρού έδωσε μάχη με την επάρατη νόσο από το τέλος του περασμένου χρόνου, και τελικά έχασε τη μάχη.  Ο Χρήστος ήταν 56 ετών και από τους ιδιοκτήτες του Billys Roast Beef, στο Wakefield, ΜΑ.  Χαρακτηριστικό είναι ότι μόλις το πρωί της Τρίτης ο Χρήστος μίλησε με την οικογένειά του και τα αδέρφια του και τους αποχαιρέτησε!

Άφησε την σύζυγο του Κατερίνα το γένος Μάρκος και τρία αγόρια. Ήταν αδελφός, των Νίκου, Σωκράτη, Γεωργίας και του συνεργάτη μας με τα ποιήματα Γεώργιου Ιατρού.


Περισσότερα αργότερα.

Συλλυπητήρια στους οικείους
Αιωνία του η Μνήμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου