Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Απεβίωσε ο Ανδρέας Κωστόπουλος, Καπελέτο Ηλείας & Νέα Υόρκη


Από το Καπελέτο Ηλείας μας πληροφορούν ότι απεβίωσε σήμερα ο Ανδρέας Κωστόπουλος, 65 ετών, μέλος του Πανηλειακού Συλλόγου της Νέας Υόρκης. Ο Ανδρέας βρισκόταν στο Καπελέτο Ηλείας, στην Ελλάδα.
Πάλεψε για αρκετό χρόνο με την επάρατη νόσο και μετέβη πριν μία εβδομάδα στην ιδιαίτερη του πατρίδα όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.
Ο Ανδρέας ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του Πανηλειακού Συλλόγου της Νέας Υόρκης και διετέλεσε στο Διοικητικό Συμβούλιο ενώ τώρα ο γιός του Δημήτρης είναι ο Γραμματέας του Συλλόγου. Ο αδερφός του Ανδρέα, κ. Νίκος Κωστόπουλος στέλεχος του Πανηλειακού Συλλόγου της Νέας Υόρκης και Ταμίας της Πανηλειακής Ομοσπονδίας ΗΠΑ & Καναδά.
Ο Ανδρέας Κωστόπουλος, αφήνει την σύζυγό του Κωνσταντίνα, τον γιό του Δημήτρη Κωστόπουλο, την κόρη του Βασιλική σύζυγος αυτής Ciro Traino, και λοιπούς συγγενείς στις ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία και Ελλάδα.
Η κηδεία του αείμνηστου Ανδρέα Κωστόπουλου θα γίνει στο Καπελέτο Ηλείας την Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2013 στις 9:30 το πρωί.
Ο Πανηλειακός Σύλλογος Νέας Αγγλίας, το Δ.Σ και όλα τα μέλη του συλληπούμεθα και συμπαραστεκόμαστε στο πόνο της οικογένειας Κωστόπουλου.
Βασίλης Καυκάς, Βοστώνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου