Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Κυλλήνη: "Εκρηκτικοί" επί σκηνής Μαρινέλλα και Κ. Χατζής

IMG 1282Τρίτη, 30 Ιουλίου, 2013
Με το εκρηκτικό δίδυμο Μαρινέλλας- Κώστα Χατζή που εμφανίστηκαν στη σκηνή στο λιμάνι της Κυλλήνης, συνεχίστηκαν το βράδυ της Κυριακής οι εκδηλώσεις
του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης.

Οι δύο κορυφαίοι έλληνες ερμηνευτές έβαλαν… «φωτιά» στο λιμάνι παρασύροντας τους χιλιάδες των θαυμαστών, που συνέρρευσαν να ακούσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες,  σε ένα σπάνιο καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι και συνάντηση.
Οι μεγάλοι Έλληνες καλλιτέχνες εμφανίστηκαν επί σκηνής λίγο μετά τις 9:30 το βράδυ της περασμένης Κυριακής και εκτίναξαν το κέφι στα ύψη, μοιραζόμενοι με τον κόσμο τραγούδια-σταθμούς με τα οποία πολλοί έχουν ταυτιστεί στο διάβα των χρόνων!
«Η συναυλία των δυο μεγάλων ερμηνευτών αποτέλεσε λάμψη αισιοδοξίας», σχολίασε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Δημήτριος Αρβανίτης, συμπληρώνοντας ότι εκδηλώσεις σαν και αυτές τις έχουν ανάγκη όλοι οι συμπολίτες μας ως μια διέξοδο  κόντρα στο ζοφερό κλίμα της εποχής μας.
Η πολυαναμενόμενη συναυλία άφησε τις εξαιρετικότερες των εντυπώσεων στο κοινό, το οποίο για μια ακόμη φορά γοητεύτηκε  από τη γνησιότητα και την αυθεντικότητα του Κώστα Χατζή και της Μαρινέλλας, δύο επιφανών ελλήνων καλλιτεχνών τα ονόματα των οποίων έχουν ταυτιστεί με τη σύγχρονη ελληνική ιστορία και πολιτισμό.

Φωτογραφίες Γιάννης Σπυρούνης - Video Ανδρέας Μίγκος

Πηγή: ilialive - Δελτίο Τύπου

Video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου