Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Συνάντηση Δημάρχου Βοστώνης κ. Τόμας Μενίνο με την Γενική Πρόξενο της Ελλάδος στη Βοστώνη κ. Ιφιγένεια Καναρά.

Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2013

Επίσημη συνάντηση είχε χθες, Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2013, η Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στη Βοστώνη κ. Ιφιγένεια Καναρά με τον φιλέλληνα Δήμαρχο της Βοστώνης κ. Τόμας Μενίνο.
Η συνάντηση ήταν εγκάρδια και εποικοδομητική.
Η κ. Καναρά στη συζήτηση που είχε με τον δήμαρχο της Αμερικάνικης μεγαλούπολης, γνωστής και σαν “η Αθήνα της Αμερικής” τον ευχαρίστησε για την συμβολή του και την υποστήριξη στις εκδηλώσεις και την ετήσια ελληνική παρέλαση. Παράλληλα τον ενημέρωσε ότι γνωρίζει για το επίσημο έτοιμα της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων που έχει σταλεί στο Δημαρχείο ώστε η Ελληνική παρέλαση του 2014 να γίνει στις 6 Απριλίου, 2014. Στην τοποθέτησή του ο κ. Μενίνο είπε ότι ο προϋπολογισμός έχει συμπεριλάβει και την Ελληνική παρέλαση για το 2014 και πιστεύει ότι και ο νέος Δήμαρχος θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την Ομοσπονδία και την Ελληνική Κοινότητα.
Να σημειώσουμε ότι τρεις μήνες και μετά από 5 τετραετής θητείες ο Δήμαρχος Μενίνο ανακοίνωσε ότι δεν θα θέση υποψηφιότητα για Δήμαρχος της πόλης της Βοστώνης.
Σε μία πόλη όπου η πολιτική είναι σοβαρή ο Τόμας Μενίνο κατόρθωσε μετά από σκληρή δουλειά να γίνει αγαπητός από τους δημότες της Βοστώνης και όχι μόνο.
Στον προϋπολογισμό της πόλης η Ελληνική παρέλαση στοιχίζει δεκάδες χιλιάδες δολάρια που έχουν να κάνουν με την απασχόληση της αστυνομίας το κλείσιμο των δρόμων, την καθαριότητα και τη συμμετοχή του Δήμου.
Να σημειώσουμε ότι στην πρώτη συνάντηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Βοστώνης (Νέας Αγγλίας) στην οποία παρευρέθηκε και η Γενική Πρόξενος η παρέλαση του 2014 ήταν από τα πρώτα θέματα που συζητήθηκαν και οριοθετήθηκε η ημερομηνία για την 6η Απριλίου.
Παράλληλα έγινε συνάντηση του προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Κωνσταντίνου-Ιωάννη Ράμμου και των κ.κ. Βασίλη Καυκά Α' Αντιπροέδρου και Μιλτιάδη Αθανασόπουλου Β' Αντιπροέδρου με τον Μητροπολίτη Βοστώνης κ.κ. Μεθόδιο όπου έκλεισε το θέμα της παρελάσεως για την Κυριακή, 6η Απριλίου του 2014.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου