Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Συνάντηση Νίνας Γκατζούλη με Υπ. Μακεδονίας-Θράκης

Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2013

Το ουσιαστικό έργο που επιτελούν οι Παμμακεδονικές Ενώσεις, διατηρώντας άσβεστη τη φλόγα του Ελληνισμού στο εξωτερικό, αλλά και οι προοπτικές εξέλιξης του Αλεξάνδρειου Ιδρύματος Λιτοχώρου σε ένα πνευματικό και ακαδημαϊκό κέντρο διάδοσης της Ιστορίας μας, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης που είχε χθες στο Διοικητήριο ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, με την συντονίστρια της Επιτροπής Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου Νίνα Γκατζούλη και τον γενικό γραμματέα του Αλεξάνδρειου Ιδρύματος Λιτοχώρου, Δημήτρη Γιουματζίδη.

Ο κ. Καράογλου τους συνεχάρη για το επιτυχημένο 11ο Παγκόσμιο Συνέδριο των Παμμακεδονικών Ενώσεων, που πραγματοποιήθηκε στη Φλώρινα υπό την αιγίδα του υπουργείου και τους κάλεσε «να συνεχίσουν να δίνουν με το ίδιο θάρρος τον ιερό αγώνα για την προάσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας».
«Χάρη στην πολυσχιδή δράση των Παμμακεδονικών Ενώσεων, η φωνή της Μακεδονίας μας αντηχεί δυνατή σε κάθε γωνιά του πλανήτη», τόνισε ο κ. Καράογλου, προσθέτοντας πως «η ομόνοια και η αποφασιστικότητα, με την οποία προασπίζονται τα δίκαια της Μακεδονικής γης, αποτελούν φάρο για την εθνική συστράτευση που πρέπει να διακρίνει τον απανταχού ελληνισμό στους κοινούς στόχους».
Η κ. Γκατζούλη εξέφρασε την ικανοποίηση των Παμμακεδονικών Ενώσεων για την επανασύσταση του υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης, ενώ επισήμανε την ανάγκη το Αλεξάνδρειο Ιδρυμα Λιτοχώρου να μετεξελιχθεί σε ένα πνευματικό και ακαδημαϊκό κέντρο διάδοσης της Ιστορίας μας, το οποίο, όπως είπε, θα αποτελέσει εργαλείο για την αφύπνιση του ελληνικού λαού.
Πηγή: Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου