Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Ο ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ​Σ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ

Πανηγυρίζουν στον Πύργο για τη δικαίωση 

Για την επιστροφή του Πανηλειακού στη Β’ Εθνική.  Χριστόπουλος: «Συνεχίζουμε ενωμένοι και είμαστε μόνο στην αρχή»
Η σημερινή απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, δικαίωσε τον Πανηλειακό και ανοίγει διάπλατα τον δρόμο για τη Β’ Εθνική ανέβασε στα ύψη την αδρεναλίνη και σκόρπισε ασυγκράτητο ενθουσιασμό. Οι εκπρόσωποι της διοίκησης, που βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στην ΕΠΟ και εκπροσώπησαν την ομάδα, μόλις έγινε γνωστή η απόφαση δεν μπόρεσαν να κρύψουν τα συναισθήματα τους, τον ενθουσιασμό τους και να κάνουν όνειρα για έναν Πανηλειακό ανταγωνιστικό και αντάξιο της ιστορίας του.
Ο πρόεδρος της Πυργιώτικης ομάδας Σάκης Χριστόπουλος, έχοντας στο πλευρό του τον στενό συνεργάτη του Γιώργο Γκάμαρη δεν σταματούσε να μιλά στο κινητό και να δέχεται συγχαρητήρια, την ίδια στιγμή που στο άκουσμα της σχετικής απόφασης στον Πύργο ο κόσμος πανηγύρισε έξαλλα.
Λίγα λεπτά αργότερα ο πρόεδρος του Πανηλειακού Σάκης Χριστόπουλος δήλωνε: «Οι στιγμές που ζούμε είναι μοναδικές και ιστορικές για την ομάδα, βρισκόμαστε στην αφετηρία μιας καινούργιας προσπάθειας και βλέπουμε ότι ο δρόμος είναι μακρύς αλλά και ανοικτός για την αγωνιστική καταξίωση του Πανηλειακού από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε την ομάδα είχαμε διαβεβαιώσει τον υπέροχο κόσμο του ότι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να βρεθούμε στη Β’ Εθνική. Από την κατηγορία αυτή θα ξεκινήσουμε τη μεγάλη αντεπίθεση γιατί ο Πανηλειακός δεν είναι απλά μια ομάδα του Πύργου αλλά είναι ομάδα ολόκληρου του νομού Ηλείας».
Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο πρόεδρος του Πανηλειακού τόνισε ακόμη: «Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους αυτούς που στήριξαν την προσπάθεια μας από την αρχή, πήραμε δύναμη από τον απλό φίλαθλο κόσμο του Πύργου, από επώνυμους και ανώνυμους και όλους αυτούς που έδειξαν ότι αγαπάνε πραγματικά την ομάδα. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τους βουλευτές όλου του νομού, που από την αρχή στάθηκαν δίπλα στο δίκαιο αίτημα μας, πιστεύοντας ότι όλοι μαζί ενωμένοι μαζί θα προχωρήσουμε για την ομάδα πρότυπο που ονειρεύεται όχι μόνο ο Πύργος, αλλά ολόκληρη η Ηλεία».


Εκ μέρους της διοίκησης
Μίτσα Αμπατζή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου