Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Γαϊτανάκι ύβρεων στο Κοινοβούλιο

Γαϊτανάκι ύβρεων στο Κοινοβούλιο και πάλι από τη Χρυσή Αυγή
Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2013
Η κυρία Ζαρούλια κατά τη στιγμή της φραστικής επίθεσης σε βάρος του αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ιωάννη Δραγασάκη

Με απαράδεκτες εκφράσεις και ιταμές αναφορές για την κόρη του Γιάννη Δραγασάκη από την Ελένη Ζαρούλια συνεχίζει η Χρυσή Αυγή την προκλητική συμπεριφορά της εντός του Κοινοβουλίου. Η φράση της κ. Ζαρούλια προς τον κ. Δραγασάκη, που άφησε άφωνους τους βουλευτές, ήταν «βγήκε από την μπουζού η πρεζού και έμπορος οπλων κόρη;».
Το επεισόδιο ξεκίνησε από την συνεδρίαση της Τρίτης, όταν με αφορμή την απαγόρευση του ρατσιστικού συσσιτίου από τον Δήμο Αθηναίων και του υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η βουλευτής τη ΧΑ Ελ. Ζαρούλια αποκάλεσε τον κ. Καμίνη «παράνομα εκλεγμένο δήμαρχο» και τον κ. Δένδια «υπουργό προστασίας των μεταναστών».
Ο προεδρεύων εκείνη την ώρα στην Ολομέλεια, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Δραγασάκης απάντησε στην κ. Ζαρούλια ότι το Σύνταγμα δεν επιτρέπει να γίνονται διακρίσεις μεταξύ ελλήνων και αλλοδαπών.
Η κ. Ζαρούλια αρνήθηκε ότι ισχύει κάτι τέτοιο, ενώ παρενέβη και βουλευτής της ΧΑ Ηλίας Παναγιώταρος λέγοντας ότι όταν συντάχθηκε το Σύνταγμα δεν υπήρχαν τόσοι μετανάστες στην Ελλάδα.
Τότε ο κ. Δραγασάκης τού απάντησε ότι, όταν συντάχθηκε το Σύνταγμα, δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή στην Βουλή.
Συνέχεια στο επεισόδιο έδωσε το πρωί της Τετάρτης η κ. Ζαρούλια, η οποία αναφερόμενη στον κ. Δραγασάκη είπε: «Βγήκε από την μπουζού η πρεζού και έμπορος όπλων;».
Το προεδρείο αντιμετώπισε για άλλη μια φορά το επεισόδιο με διαμαρτυρίες και εντολή να διαγραφούν οι φράσεις από τα πρακτικά.
Οι προσβλητικές αναφορές της κ. Ζαρούλια διεκόπησαν από τον προεδρεύοντα Ιωάννη Καλαντζή. «Είναι δυνατόν να λέτε τέτοια πράγματα και να αναφέρεστε σε παιδιά; Για τον κύριο Δραγασάκη πείτε ό,τι θέλετε. Είστε και εσείς μάνα. Όχι στα παιδιά αναφορές».
«Σκεφτόμαστε και τα παιδιά της Χρυσής Αυγής» επέμεινε η βουλευτής.
Ο κ. Καλατζής ζήτησε να διαγραφούν όσα ακούστηκαν από τα πρακτικά.
Η Ελ.Ζαρούλια συνέχισε καλώντας τον κ. Δραγασάκη «να ανατρέξει στους νεκρούς της Marfin και στις ανακοινώσεις που βγήκαν από τα συντρόφια του υπέρ των Αλβανών εγκληματιών για να καταλάβει ο ελληνικός λαός ποιος υπονομεύει το Σύνταγμα και τους νόμους της πατρίδας μας. Δεν έχουμε προσωπικά με τον κ. Δραγασάκη είναι η πολιτική η αντιπαράθεση αλλά μην μας πουλάει πνεύμα και από πάνω».
Το σημερινό επεισόδιο έρχεται σε συνέχεια μιας κλιμακούμενης φραστικής επιθετικής τακτικής από τη Χρυσή Αυγή στις συνεδριάσεις της Βουλής και μετά τις επισημάνσεις του προέδρου της Βουλής Ευάγγελου Μεϊμαράκη ότι δεν θα γίνονται πλέον ανεκτά υβριστικά σχόλια που διασύρουν το Σώμα.

«Ελάτε να μας συλλάβετε»
Η κ. Ζαρούλια κατήγγειλε επίσης ότι απαγορεύθηκε σήμερα η κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή έως τα μεσάνυχτα, αν και «ο κ. Δένδιας και η ΓΑΔΑ μένουν αδιάφοροι στο παρεμπόριο που γίνεται κάθε Κυριακή στην πλατεία Αττικής».
«Ελάτε λοιπόν κύριε Δένδια να μας συλλάβετε και μαζί με μας τους έλληνες φορολογουμενους», ανέφερε η βουλευτής.
Στο στόχαστρο της κ. Ζαρούλια βρέθηκε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κ.Τριαντάφυλλος, στον οποίο η βουλευτής της ΧΑ αναφέρθηκε, αποκαλώντας τον: «Ο επαρχιώτης φέρελπις νέο - πασόκος Τριαντάφυλλος, που είναι ένας από τους 153 βουλευτές που είπε "ναι" στο Μνημόνιο» και σημείωσε: «Ας επιστρέψουν τα χρήματα στον λαό που το κόμμα του χρωστάει εκατομμύρια και να μην πιάνει στο στόμα του τη Χρυσή Αυγή. Ύστερα ας μιλήσουμε και για λαθραίους».
Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου