Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Μεγάλη συμμετοχή Ηλείων ομογενών στην κηδεία του Ανδρέα Κωστόπουλου

Έγινε χθες στο Καπελέτο Ηλείας η κηδεία του ομογενή Ανδρέα Κωστόπουλου που έμενε για αρκετές δεκαετίες στην Νέα Υόρκη. Ο Ανδρέας Κωστόπουλος πάλεψε με την επάρατη νόσο αλλά δεν τα κατάφερε και αφού κατάλαβε ότι πλησίαζε ο καιρός να φύγει από τη ζωή πριν μία εβδομάδα αναχώρησε με την οικογένειά του να πάει στο χωριό του το Καπελέτο Ηλείας (κοντά στη Γαστούνη) όπου την Τρίτη άφησε την τελευταία του πνοή.
Ο Ανδρέας Κωστόπουλος ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του Πανηλειακού Συλλόγου ενώ τόσο αυτός όσο και η οικογένεια Κωστόπουλου στη Νέα Υόρκη ήσαν ενεργά μέλη της Ελληνικής Παροικίας με ζωντανή συμμετοχή στον Πανηλειακό Σύλλογο Νέας Υόρκης και στην Πανηλειακή Ομοσπονδία Αμερικής και Καναδά.
Αρκετοί Ηλειώτες που μένουν στις ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία βρέθηκαν χθες στο Καπελέτο να αποχαιρετίσουν τον καλό αυτό Πατριώτη, φίλο και συγγενή. Μεταξύ αυτών, ο Πρόεδρος του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης κ. Γεώργιος Καυκάς, η σύζυγος του Προέδρου του Πανηλειακού Συλλόγου Νέας Υόρκης κ. Σταυρούλα Κωνσταντακοπούλου-Μουσχή με την κόρη της και άλλοι.
Η ιστοσελίδα μας εκφράζει βαθειά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ανδρέα Κωστόπουλου και στην ευρύτερη οικογένεια του Πανηλειακού Συλλόγου της Νέας Υόρκης. Λάβαμε συλλυπητήρια μηνύματα για τον πρόωρο χαμό του Ανδρέα Κωστόπουλου.
Στα μηνύματα αυτά συμπεριλαμβάνονται το μήνυμα του κ. Δημήτρη Καυκά, Δικηγόρου, Προέδρου της Πανηλειακής Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά.   

Της κυρίας Διονυσίας Αυγερινοπούλου, Βουλευτή Ηλείας η οποία γράφει:
Οι Ηλείοι στην πατρίδα μας και στην Νέα Υόρκη θρηνούμε την μεγάλη απώλεια του Ανδρέα Κωστόπουλου που ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του Πανηλειακού Συλλόγου Νέας Υόρκης και διετέλεσε στο Διοικητικό Συμβούλιο. Όλοι θα τον θυμόμαστε για το μεγάλο του στον Πανηλειακό Σύλλογο αλλά και στην ευρύτερη κοινότητα.
Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια Κωστόπουλου
Διονυσία- Θεοδώρα Αυγερινοπούλου
Βουλευτής Ηλείας”

Ο Μπάμπης Τσουκαλάς από τη Virginia, USA γράφει:
Θέλω κι εγώ από τα βάθη της καρδιάς μου να συλλυπηθώ την οικογένεια του Ανδρέα. Αιωνία σου η Μνήμη, ελαφρύ να είναι το χώμα που θα σε δεχτεί”.

Ο κ. Βασίλης Καυκάς πρώην Πρόεδρος της Πανηλειακής Ομοσπονδίας ΗΠΑ & Καναδά γράφει: Η οικογένειά μου και εγώ εκφράζουμε βαθιά συλλυπητήρια στις οικογένειες Κωστόπουλου. Αιωνία η Μνήμη του Ανδρέα Κωστόπουλου, ελαφρύ το χώμα της Ηλειακής Γης που θα τον σκεπάζει”.


Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου