Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Σήμερα η απολογία Τσοχατζόπουλου

Θα ακολουθήσουν οι απολογίες άλλων 18 κατηγορουμένων για την ίδια υπόθεση
Δευτέρα, 29 Ιουλίου, 2013

Ο πρώην υπουργός (εκτός απροόπτου) θα παρουσιάσει την δική του εκδοχή για την υπόθεση του ξεπλύματος «μαύρου χρήματος»

Η στιγμή που όλοι περιμένανε αναμένεται να έρθει (εκτός απροόπτου) σήμερα καθώς ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος θα παρουσιάσει την δική του εκδοχή ενώπιον του τριμελούς εφετείου κακουργημάτων της Αθήνας για την υπόθεση ξεπλύματος «μαύρου» χρήματος για την οποία κατηγορείται.
Την προηγούμενη εβδομάδα το δικαστήριο είχε απορρίψει το αίτημα της πλευρά του πρώην υπουργού για να ξεκινήσει την απολογία του μετά το τέλος των θερινών διακοπών, δηλαδή στις 26 Αυγούστου. Μάλιστα ο πρόεδρος του δικαστηρίου, Χρίστος Κατσιάνης, ανακοίνωσε ότι οι απολογίες των 19 κατηγορουμένων θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα και αν μάλιστα, όπως είπε, δεν ολοκληρωθούν τότε το δικαστήριο δεν πρόκειται να διακόψει τις συνεδριάσεις για τις θερινές διακοπές.
Το αρχικό αίτημα της πλευράς Τσοχατζόπουλου ήταν ο πρώην υπουργός να απολογηθεί στις 2 Σεπτεμβρίου ώστε να έχει χρόνο να προετοιμαστεί με το δικαστήριο να απαντά ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει ικανό χρόνο να προετοιμαστεί και πως αν η απολογία του δοθεί μετά τις διακοπές, λόγω θέρους, τότε θα υπάρξει κίνδυνος διάσπασης της αποδεικτικής διαδικασίας.
Σημειώνεται, πάντως, ότι η στάση που θα κρατήσει ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν έχει ξεκαθαριστεί πλήρως ενώ από την στάση του πρώην υπουργού θα κριθεί και η στάση των υπόλοιπων κατηγορουμένων καθώς έχουν δηλώσει ότι δεν θα απολογηθούν εάν προηγουμένως δεν έχει απολογηθεί ο πρώην υπουργός. 
Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου