Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

«Επεσαν» Facebook, Instagram και Messenger

Τετάρτη, 6 Μαρτίου, 2024

Οι χρήστες των πλατφορμών Facebook, Instagram, Threads και Messenger της Meta αντιμετωπίζουν προβλήματα σύνδεσης σε αυτό που αποτελεί μια εκτεταμένη διακοπή λειτουργίας.

Ο παρατηρητής διαδικτυακής κίνησης Down Detector ανέφερε τεράστιες διακοπές σε αρκετές πλατφόρμες της Meta την Τρίτη. Τα προβλήματα αναφέρονται σε όλο τον Λόσμο, γεγονός που υποδηλώνει ότι η διακοπή θα μπορούσε να είναι παγκόσμια.

Η εταιρεία παρακολούθησης διαδικτύου Netblocks με έδρα το Λονδίνο δήλωσε στο X ότι τέσσερις πλατφόρμες Meta – Facebook, Instagram, Messenger και Threads – «αντιμετωπίζουν επί του παρόντος διακοπές λειτουργίας που σχετίζονται με συνεδρίες σύνδεσης σε πολλές χώρες». Ωστόσο, η εταιρεία, η οποία υποστηρίζει την ελευθερία του διαδικτύου, δήλωσε ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για «διακοπές ή φιλτράρισμα του διαδικτύου σε επίπεδο χώρας», τα οποία συνήθως επιβάλλονται από τις κυβερνήσεις.

Ο Αντι Στόουν, επικεφαλής επικοινωνίας της Meta, αναγνώρισε τα προβλήματα στο X, πρώην γνωστό ως Twitter, και δήλωσε ότι η εταιρεία «εργάζεται πάνω σε αυτό τώρα».

Associated Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου