Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Σεισμός 5,7R στο Ιόνιο: Ζημιές στην Ηλεία

Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ζημιές προκάλεσε σε διάφορες περιοχές του δήμου Ζαχάρως, ο σεισμός των 5,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 29 Μαρτίου, με επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή 21 Χλμ. ανατολικά των Στροφάδων.

Η δημοτική αρχή ενημέρωσε με ανακοίνωσή της, ότι κλιμάκια των τεχνικών υπηρεσιών  προέβησαν σε ελέγχους των σχολικών μονάδων και των χώρων συνάθροισης για την ασφάλεια των μαθητών και των πολιτών. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί σοβαρά προβλήματα, παρά μόνο μικρές ζημιές στις εγκαταστάσεις του σταδίου, ενώ έχουν καταγραφεί ρωγμές σε παλιά γεφύρια και σε παλιά σπίτια, καθώς και σε μαντρότοιχους σπιτιών μέσα στην πόλη της Ζαχάρως.

Ο δήμος συνιστά στους πολίτες να ελέγξουν τις οικίες τους και σε περίπτωση που διαπιστώσουν υλικές ζημιές από τον σεισμό, να ενημερώσουν το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, στα εξής τηλέφωνα: 2625360301-317.

Επίσης η δημοτική αρχή ενημερώνει τους γονείς ότι τα Σχολεία, ο Παιδικός Σταθμός και το ΚΔΑΠ του Δήμου Ζαχάρως, αναστέλλουν την λειτουργία τους για σήμερα Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου