Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Η Υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως στην Βοστώνη

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

ΒΟΣΤΩΝΗ. Στην Βοστώνη βρέθηκε η Υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, προκειμένου να ενημερώσει την ελληνοαμερικανική ομογένεια της Μασαχουσσέτης για το θέμα της επιστολικής ψήφου, σε μια ενημερωτική εκδήλωση, που έλαβε χώρα στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Βοστώνη.

Η κ. Κεραμέως, παρουσία ενός μεγάλου αριθμού ομογενών, παρείχε πλήρη και ενδελεχή ενημέρωση, αναφερόμενη τόσο σε θεωρητικά όσο και σε πρακτικά θέματα που αφορούν στην επιστολική ψήφο.  Η Υπουργός Εσωτερικών τόνισε για μια ακόμη φορά ότι πρόκειται για ένα “ιστορικό γεγονός”, καθώς αυτή η δυνατότητα θα δοθεί για πρώτη φορά στους ομογενείς.  Παράλληλα, κάλεσε όλους τους Απόδημους που δεν έχουν εγγραφεί στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους να το πράξουν άμεσα, μέσω της σχετικής πλατφόρμας, η οποία λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο.

Από την εκδήλωση με την Υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως στο Γενικό Προξενείο Βοστώνης (Ε.Κ./Θεόδωρος Καλμούκος)

Παράλληλα, η κ. Κεραμέως τόνισε πως, για περαιτέρω απορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ειδική διαδικτυακή υπηρεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, αλλά και τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στην Βοστώνη, Συμεών Τέγο.

Στην συνέχεια, ευχαρίστησε τους ομογενείς για την παρουσία τους και έλαβε μέρος σε τελετή για την 203η επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας, κατά την διάρκεια της οποίας η Υπουργός Εσωτερικών έπλεξε το εγκώμιο της ελληνοαμερικανικής κοινότητας και ευχαρίστησε τα μέλη της για όσα κάνουν για την μητέρα Ελλάδα.

Από την εκδήλωση με την Υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως στο Γενικό Προξενείο Βοστώνης (Ε.Κ./Θεόδωρος Καλμούκος)

Πριν από την ομιλία, η Υπουργός είχε συνάντηση με τον πρώην Κυβερνήτη Μασαχουσέτης και πρώην υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ, Μιχάλη Δουκάκη, στο Γενικό Προξενείο.  Παρόντες επίσης ήταν ο Μητροπολίτης Βοστώνης κ. Μεθόδιος, με τον οποίο η κ. Κεραμέως είχε ιδιαίτερη συνομιλία, ο Βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Όθων Ηλιόπουλος, καθηγητές πανεπιστημίου, κληρικοί, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, Βασίλης Καφκάς, ο Πρόεδρος του Πανευβοϊκού Συλλόγου Δημήτρης Ματθαίος, ενώ τα παιδιά του ελληνικού σχολείου του Ρόσιντέιλ έψαλαν τον εθνικό ύμνο προξενώντας ρίγη συγκινήσεις στους παρευρισκόμενους.

Η Υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως με τον Μιχάλη Δουκάκη (Ε.Κ./Θεόδωρος Καλμούκος)

Ακολούθησε δεξίωση για όλους κατά την οποία η Υπουργός συνομίλησε με ομογενείς και απάντησε σε περαιτέρω ερωτήσεις τους.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου