Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Χιμάρα: Συνελήφθη ο ασκών χρέη δημάρχου με παρέμβαση Μπελέρη

Κυριακή, 24 Μαρτίου, 2024

Αλβανικά Μέσα αναδεικνύουν το θέμα της καταγγελίας του φυλακισμένου Φρέντι Μπελέρη.

Σοβαρές οι εξελίξεις από τον αγώνα που κάνει προκειμένου να δικαιωθεί ο Φρέντι Μπελέρης, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου (23/3) συνελήφθη ο ασκών καθήκοντα δημάρχου Χιμάρας, Γκιόργκι Γκόρο.

Όπως μεταδόθηκε στην Αλβανία, η εντολή δόθηκε από την Ειδική Εισαγγελίας Διαφθοράς και Οργανωμένου Εγκλήματος των Τιράνων (SPAK) ύστερα από καταγγελία του εκλεγμένου δημάρχου Χιμάρας, ο οποίος κρατείται στη φυλακή μετά την πρόσφατη καταδίκη του για εξαγορά ψήφων.

Κατά τις ίδιες πηγές, άλλα τέσσερα άτομα έχουν τεθεί υπό κράτηση. Ένας εξ αυτών έχει ταυτοποιηθεί ως ο Μίχαλακ Μπονιάκου. Τα υπόλοιπα τρία τέθηκαν γι’ αρχή σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι συλλήψεις σχετίζονται με τη στρατηγική επενδυτική ιδιότητα του Αρτάν Γκάτσι, συζύγου της πρώην υπουργού Εξωτερικών και πρώην υπουργού Άμυνας της Αλβανίας, Όλτα Τζάτσκα, σε κτήμα του Μπονιάκου.

Ο τελευταίος ισχυρίστηκε ότι είχε κλαπεί ένα μέρος της περιουσίας, για την οποία ο Αρτάν Γκάτσι είχε κηρυχθεί στρατηγικός επενδυτής έχοντας αρχίσει την κατασκευή πολυτελούς θέρετρου. Όπως υποστηρίζει η περιουσία του έχει περιφραχθεί και δεν του επέτρεπαν να εισέλθει

Ο Γκόρο, επί τρεις σερί θητείες δήμαρχος, παρέμενε στην ηγεσία της Χιμάρας παρά την ήττα του από τον Μπελέρη στις εκλογές της 14ης Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου