Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Έφοδος του FBI σε σπίτια του ράπερ Σον «Ντίντι» Κομπς σε Λος Άντζελες και Μαϊάμι - Έγιναν συλλήψεις (βίντεο

 Τρίτη, 26 Μαρτίου, 2024

Οι επιδρομές των ομοσπονδιακών πρακτόρων ήταν μέρος της έρευνας για σεξουαλική διακίνηση - Ανάμεσα στους συλληφθέντες και οι δύο γιοι του μουσικού παραγωγού

Τα σπίτια του γνωστού ράπερ Σον «Ντιντι» Κομπς, γνωστός και ως Παφ Ντάντι, στο Λος Άντζελες και το Μαϊάμι «επισκέφθηκαν» πράκτορες του FBI τη Δευτέρα στο πλαίσιο μιας ομοσπονδιακής έρευνας για τη σεξουαλική διακίνηση, σύμφωνα με το Fox News .

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα στόχος της έρευνας ήταν να κατασχεθούν τηλέφωνα και υπολογιστές πριν από ένα προγραμματισμένο ταξίδι του 54χρονου
 ράπερ εκτός των ΗΠΑ.

Ισχυρίστηκαν επίσης ότι θα υπάρξουν περαιτέρω επιδρομές σε σπίτια που σχετίζονται με τον μουσικό παραγωγό στη Νέα Υόρκη και το Σικάγο.

Κατά την έφοδο του FBI όσοι επιχείρησαν να φύγουν από τα δύο σπίτια συνελήφθησαν. Ανάμεσα στους συλληφθέντες και οι γιοι του Ντίντι, ο 30χρονος Τζάστιν και ο 25χρονος Κινγκ, οι οποίοι εθεάθησαν και οι δύο με χειροπέδες από αστυνομικούς.

Το ένα από τα σπίτια ανήκει σε ένα τμήμα της δισκογραφικής εταιρείας του 54χρονου Diddy, Bad Boy Entertainment, και μιας από τις κόρες του, ανέφερε το Fox.

Τόσο οι επιδρομές στην Καλιφόρνια όσο και στη Φλόριντα διεξήχθησαν από την Ειδική Ομάδα Ερευνών Εσωτερικής Ασφάλειας Εμπορίας Ανθρώπων, βάσει εντάλματος έρευνας που εκδόθηκε από τη Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης.

Τέσσερις αγωγές για σεξουαλική επίθεση έχουν υποβληθεί εναντίον ενός από τους πιο διάσημους ράπερ και εκατομμυριούχους, συμπεριλαμβανομένης και μιας ανήλικης και ακολούθησαν μετά τη διευθέτηση της πρώτης αγωγής με συμφωνία μεταξύ του
Diddy και της πρώην φίλη του Κασάντρα Βεντούρα, μια τραγουδίστρια R&B γνωστή ως Κάσι με την οποία έβγαινε από το 2005 έως το 2018.

Ο ίδιος έχει αρνηθεί τις κατηγορίες που του προσάπτουν, ενώ δεν είναι σαφές εάν η έρευνα σχετίζεται με κάποιον από αυτούς τους κατηγόρους.

Π.Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου