Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Πρωτοβουλία Ανδρουλάκη για πρόταση δυσπιστίας

Κυριακή, 24 Μαρτίου, 2024

Την Τρίτη η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ θα καταθέσει το αίτημα δυσπιστίας και καλούνται να συνυπογράψουν τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου - Πολιτικός σεισμός μετά το δημοσίευμα του Βήματος.

Την θεσμική πρωτοβουλία για πρόταση δυσπιστίας αναλαμβάνει ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, μετά την θύελλα αντιδράσεων που έχει προκαλέσει το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ σχετικά με την υπόθεση των Τεμπών.

Η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη: 

«Οι σημερινές αποκαλύψεις αποδεικνύουν ότι το έγκλημα των Τεμπών είναι ένα διαρκές έγκλημα.

Είναι εξοργιστικό ότι την ώρα που 57 άνθρωποι έχασαν με άδικο και τραγικό τρόπο τις ζωές τους, την ώρα που θρηνούσαν οι οικογένειες τους και εκατομμύρια Έλληνες σκέπτονταν ότι στο μοιραίο τρένο θα μπορούσαν να είναι τα δικά τους παιδιά, *κάποιοι είχαν την προτεραιότητα να αφαιρέσουν συνομιλίες του επίμαχου σταθμάρχη, να τις χαλκεύσουν και να τις διοχετεύσουν σε φιλικά μέσα για να ενισχύσουν το αφήγημα περί ανθρώπινου λάθους.

Κι όλα αυτά πριν τις παραλάβει η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη.

Απέναντι μας έχουμε μια αδίστακτη αγέλη εξουσίας, που καταπατά ανθρώπινα δικαιώματα και υπονομεύει το κράτος δικαίου.

Γι’ αυτό υπάρχει μόνο ένας δρόμος: η πρόταση δυσπιστίας.

Αναλαμβάνω τη θεσμική πρωτοβουλία και καλώ όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων».

Σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη την Τρίτη η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ θα καταθέσει το αίτημα δυσπιστίας ,και καλούνται να συνυπογράψουν τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου.

Κατά τις ίδιες πηγές, οι Σπαρτιάτες δεν λογίζονται στα κόμματα του δημοκρατικού τόξου, ούτε όμως και η Ελληνική Λύση που συνέπραξε με τη ΝΔ για να αλλάξει η σύνθεση στην ΑΔΑΕ και να μπλοκαριστεί η έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου