Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Χούθι: Συμφωνία με Κίνα και Ρωσία για ελεύθερη διέλευση από την Ερυθρά Θάλασσα

  Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Την είδηση μεταδίδει το Bloomberg - Την ίδια ώρα, η γερμανική φρεγάτα «Έσση» κατέρριψε drone των Χούθι στην Ερυθρά Θάλασσα.

Οι Χούθι της Υεμένης είπαν στην Κίνα και τη Ρωσία ότι τα πλοία τους μπορούν να περνούν από την Ερυθρά Θάλασσα και τον κόλπο του Άντεν χωρίς να δέχονται επιθέσεις, μετέδωσε σήμερα (21/3) το πρακτορείο Bloomberg.

Η φρεγάτα «Έσση» του γερμανικού Πολεμικού Ναυτικού απέκρουσε επίθεση των Χούθι σε επιχείρηση ρυμούλκησης στην Ερυθρά Θάλασσα. Το ελικόπτερο της φρεγάτας κατέρριψε drone των Χούθι, το οποίο συμμετείχε στην επίθεση, ανακοίνωσε σήμερα η Bundeswehr.

Η «Έσση», η οποία συμμετέχει στην αποστολή «Ασπίδες» της ΕΕ, η οποία έχει ως στόχο την προστασία των εμπορικών πλοίων στην πιο σημαντική θαλάσσια οδό από την Ασία προς την Ευρώπη μέσω της Διώρυγα του Σουέζ, έχει μέχρι τώρα καταρρίψει δύο εχθρικά drones, ωστόσο πριν από λίγες ημέρες απασχόλησε την επικαιρότητα αρνητικά, όταν επιχείρησε να καταρρίψει αμερικανικό drone, αλλά αστόχησε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου