Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 24 Μαρτίου 2024


Η Φενέρμπαχτσε απειλεί ακόμη και με αποχώρηση από το πρωτάθλημα αν τιμωρηθούν οι παίκτες της που υπερασπίστηκαν τους εαυτούς τους μετά την επίθεση που δέχθηκαν από οπαδούς της Τραμπζονσπόρ και αυτό μπορεί να φέρει ακόμη και αποκλεισμό της εθνικής Τουρκίας από το Euro 2024 σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσιογράφος της χώρας.

Τα όσα έγιναν στην Τραπεζούντα έχουν κάνει άνω-κάτω το τουρκικό ποδόσφαιρο, με τη Φενέρ να είναι έξαλλη επειδή κινδυνεύουν με τιμωρία οι παίκτες της που προτίμησαν να παίξουν ξύλο με τους οπαδούς της αντιπάλου παρά να κάτσουν να τις φάνε.

Η διοίκηση της ομάδας έχει απειλήσει με αποχώρηση από το πρωτάθλημα, λοιπόν, αν υπάρξουν ποινές σε παίκτες της και αυτό μπορεί να έχει πολλές και δυνατές συνέπειες. Υπάρχει, για παράδειγμα, το ενδεχόμενο αποβολής της από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάτι που ενδιαφέρει φυσικά πάρα πολύ τον Ολυμπιακό που έχει κληρωθεί μαζί της στους προημιτελικούς του Europa Conference League.

Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο αποβολής της εθνικής ομάδας της χώρας από το Euro 2024, αν αποδειχθεί ότι εμπλέκεται με οποιονδήποτε τρόπο η κυβέρνηση της χώρας στο θέμα της Φενέρμπαχτσε, κάτι που ενδιαφέρει πάρα πολύ την Εθνική Ελλάδας αφού έχουν κληρωθεί στον ίδιο όμιλο, αν φυσικά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προκριθεί.

Στον κίνδυνο αποβολής της Τουρκίας αναφέρθηκε, συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Μαχμούτ Ρζάιεφ επικαλούμενος πηγές εντός της UEFA και η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον καθώς κανείς δεν είναι απολύτως σίγουρος για το τι ακριβώς θα γίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου