Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Ολα δείχνουν ότι η Κέιτ πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου

Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΛΟΝΔΙΝΟ. Τη μορφή καρκίνου από την οποία πάσχει η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον, επικαλούμενος καλά πληροφορημένη πηγή, αποκάλυψε ο Βέλγος δημοσιογράφος Μαρκ Ρος (Marc Roche), που έχει έδρα το Λονδίνο και ειδικεύεται στα θέματα της βασιλικής οικογένειας.
Σε συνέντευξή του στο «Gala» ανέφερε συγκεκριμένα: «Ολα δείχνουν ότι υποβλήθηκε σε υστερεκτομή και ότι πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου. Οπως εξήγησε, η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, η οποία μπορεί να γίνεται στο σπίτι, χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνει στο νοσοκομείο».
«Γνωρίζοντας την ανησυχία της να δείχνει πάντα στα καλύτερά της, θα επιστρέψει όταν αναρρώσει πλήρως. Ενα είναι σίγουρο: δεν πρέπει να περιμένουμε νέα δήλωση. Δεν θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της», είπε ο Ρος, ενώ ερωτηθείς σχετικά εξέφρασε την εκτίμησή του ότι το πιθανότερο σενάριο είναι η πριγκίπισσα της Ουαλίας να επιστρέψει στα καθήκοντά της τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο και αυτό να είναι στις βασιλικές ιπποδρομίες στο Ασκοτ.
Σε ερώτηση γιατί η πριγκίπισσα επέλεξε να αποκαλύψει την ασθένειά της σε βίντεο και όχι με κάποια επίσημη δήλωση, ο Βέλγος δημοσιογράφος απαντά:
«Η Κέιτ Μίντλετον είναι ερασιτέχνης φωτογράφος που έχει εργαστεί στον χώρο της μόδας, οπότε τα οπτικά στοιχεία είναι πολύ σημαντικά για εκείνη. Προσέχει πάντα πολύ την εμφάνισή της, την εικόνα της, γυμνάζεται συνεχώς και τρώει πολύ λίγο. Και όπως έλεγε πάντα η βασίλισσα Ελισάβετ ‘πρέπει να σε δει κανείς για να σε πιστέψει’», εξήγησε ο Βέλγος δημοσιογράφος. «Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η σκηνοθεσία αυτού του βίντεο. Μόνη της σε ένα παγκάκι σε έναν κήπο, με τζιν, με ελάχιστο μακιγιάζ, με μοναδικό βασιλικό στοιχείο το δαχτυλίδι της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Η Κέιτ Μίντλετον θέλησε να δείξει ότι βρίσκεται κοντά στο λαό και ειδικότερα να απευθυνθεί στη νέα γενιά, η οποία δεν στηρίζει τόσο πολύ τη μοναρχία», πρόσθεσε.
Παράλληλα, ερωτηθείς για το αν ο οίκος των Ουίνδσορ περνά βαθιά κρίση, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας του βιβλίου «The Borgias in Buckingham», απάντησε: «Πρέπει να δούμε τα γεγονότα ιστορικά. Αν συγκρίνετε τις αποκαλύψεις για τις ασθένειες του Καρόλου και της Κέιτ με τις μεγάλες κρίσεις που βίωσε το Στέμμα, δηλαδή την παραίτηση του Εδουάρδου Η’ το 1936, το annushorribilis της βασίλισσας Ελισάβετ το 1992, με τον χωρισμό των τριών από τα τέσσερα παιδιά της και την πυρκαγιά στο Κάστρο του Ουίνδσορ, και στη συνέχεια το 1997 με τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, η κατάσταση δεν είναι τόσο κρίσιμη. Αντιθέτως, η δημοτικότητα της βασιλικής οικογένειας έχει φθάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο, πανομοιότυπο με τα τελευταία χρόνια της βασιλείας της Ελισάβετ. Η ανακοίνωση των ασθενειών του βασιλιά Καρόλου και της Κέιτ Μίντλετον προκάλεσε ένα μεγάλο κύμα συμπάθειας για το Στέμμα».

Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου