Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

Μαίρη Χρονοπούλου: Μυστήριο με τα αίτια θανάτου της – Δεν βρέθηκε ποτέ το ματωμένο νυχτικό

 Σάββατο, 30 Μαρτίου, 2024

Στη ΓΑΔΑ συνεχίζεται η διαδικασία των καταθέσεων στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης με στόχο να διερευνηθεί το πώς τραυματίστηκε πραγματικά η Μαίρη Χρονοπούλου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Σε θρίλερ εκτυλίσσεται η έρευνα για τα αίτια θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου με τον δικηγόρο της να έχει στείλει αίτημα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών με στόχο να ερευνηθούν ξανά οι λόγοι που πέθανε.

Στη ΓΑΔΑ συνεχίζεται η διαδικασία των καταθέσεων στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης με στόχο να διερευνηθεί το πώς τραυματίστηκε πραγματικά η Μαίρη Χρονοπούλου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Ο πρώτος μάρτυρας που κατέθεσε ήταν ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Σκηνοθετών, Χάρης Παπαδόπουλος ενώ σήμερα καταθέτει ο Νίκος Ταγόπουλος, ηθοποιός και πρώην σύντροφος της Μαίρης Χρονοπούλου.

Ο δικηγόρος της Μαίρη Χρονοπούλου, Δημήτρης Χατζημιχάλης μίλησε στο Mega για τους λόγους που τον οδήγησαν και πάλι στην εισαγγελεία αλλά και για το ποια είναι τα αίτια του θανάτου της εκλιπούσης.

«Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία σε αυτή την υπόθεση. Δυστυχώς, τώρα αρχίζει και ”πέφτει” φως μετά την εισαγγελική παραγγελία. Τώρα πήγε η υπόθεση στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Περιουσίας. Υπάρχει και το κομμάτι της περιουσίας που πιστεύουμε ότι υπάρχει κάποια εγκληματική ενέργεια, καθώς δεν βρέθηκε τίποτα, ούτε κοσμήματα κι ούτε χρήματα.

Επιπλέον, ένα περίεργο γεγονός είναι ότι στην απογραφή που έγινε κατόπιν δικής μας αίτησης στο Ειρηνοδικείο, η απογραφή αυτή εκτίμησε ότι τα κινητά πράγματα της Μαίρης έχουν αξία 4.565 ευρώ για την ακρίβεια. Θα πρέπει να ανακριθούν οι τραυματιοφορείς και να μας πουν τι είδαν. Η ιατροδικαστική έκθεση δεν ρίχνει φως στις συνθήκες τραυματισμού, λέει απλώς ότι ο θάνατος οφείλεται στο αιμάτωμα που δημιουργήθηκε λόγω του τραύματος. Δεν αναφέρει πώς τραυματίστηκε. Κανείς δεν μας έχει απαντήσει πώς έπεσε και έσπασε το κεφάλι της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου