Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Κωνσταντίνος Καζάκος κατά δημοσιογράφων: Οι περισσότεροι τα τσεπώνουν και λένε αυτά που τους λένε να πουν

Κυριακή, 24 Μαρτίου, 2024

«Ο κόσμος έχει χάσει κάθε εκτίμηση, δεν νομίζω ότι υπάρχει η παραμικρή εκτίμηση για τους δημοσιογράφους και πρέπει να αλλάξει αυτό», λέει ο ηθοποιός

konstantinos-kazakos
Κωνσταντίνος Καζάκος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα και μεταξύ άλλων εξέφρασε τα βαθιά του παράπονα προς τον δημοσιογραφικό κόσμο, αναφορικά με τον τρόπο που καλύπτει τα γεγονότα που απασχολούν τους πολίτες.

«Θέλω να πω κάτι, να κάνω μία δήλωση και πρέπει να σκεφτώ πώς θα την κάνω. Έχω εξαιρετικά μεγάλα παράπονα από τους δημοσιογράφους. Είμαι σίγουρος ότι ανάμεσα στους δημοσιογράφους που μας βλέπουν αυτή τη στιγμή υπάρχουν και αυτοί που κάνουν καλά τη δουλειά τους, που τους πονάει, που θεωρούν λειτούργημα αυτό που κάνουν και δεν τα τσεπώνουν», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

«Οι περισσότεροι τα τσεπώνουν και λένε αυτά που τους λένε να πουν. Ο κόσμος έχει χάσει κάθε εκτίμηση, δεν νομίζω ότι υπάρχει η παραμικρή εκτίμηση για τους δημοσιογράφους και πρέπει να αλλάξει αυτό. Πρέπει να το αλλάξουν οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι, να βάλουν τον οίκο τους σε τάξη», υπογράμμισε ο ηθοποιός.«Οι δημοσιογράφοι είναι οι γιατροί της κοινωνίας, δεν πρέπει να γίνονται νεκροθάφτες. Δεν είναι όλοι έτσι, έχω φίλους δημοσιογράφους που βλέπω ότι τρώγονται με αυτά που συμβαίνουν άλλοι που πολεμάνε μέσω ίντερνετ να ακουστεί η φωνή τους», σχολιάζει ο ηθοποιός.

«Όταν όμως το σύστημα είναι έτσι και βγαίνει προς τα έξω από τα ΜΜΕ μόνο ό,τι θέλει η κυβέρνηση να ακουστεί… είναι καθήκον σας, γαμώ το κέρατό μου, να αναλάβετε τις ευθύνες σας απέναντι στον κόσμο», κατέληξε στο σχόλιό του.
Π.Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου