Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Της υποκρισίας το μέγεθος

Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου, 2024

Η υποκρισία είναι το μέγεθος εκείνο της διαστρεβλωμένης και διαστροφικής ψυχής που δεν έχει πραγματικά μετρίδι, διότι πρόκειται πλέον για την άβυσσο της ψυχής την αρρωστημένη και κακεντρεχή. Μπαίνω στο θέμα: Το Σάββατο αμερικανικά στρατιωτικά αεροσκάφη «πέταξαν» πολλούς τόνους τροφίμων και φαγητών στους κατατρεγμένους, ξεριζωμένους και αιματόβρεκτους Παλαιστίνιους στη Γάζα ως «ανθρωπιστική» βοήθεια.

Την προηγούμενη μέρα, όπως γράψαμε και όλοι γνωρίζουμε, οι Ισραηλινοί σκότωσαν δεκάδες αμάχους, ανάμεσά τους και πολλά παιδιά με βομβαρδισμούς την ώρα που είχαν στηθεί οι κακόμοιροι στη γραμμή να πάρουν ένα κομμάτι ψωμί και λίγο φαγητό να κρατηθούν στη ζωή. Κι αντί να παρέμβει αστραπιαία η Ουάσιγκτον που προμηθεύει όπλα, βόμβες, αεροπλάνα και δολάρια ημών των φορολογούμενων και να πει στον δορυφόρο της, τον Βενιαμίν Νετανιάχου, σταμάτησε επιτέλους τη γενοκτονία γιατί η αδικία, ο σκοτωμός και το αίμα των νεκρών παιδιών θα πνίξει τον λαό σου αφού κι ο Θεός δεν αντέχει πλέον να βλέπει, έστειλε αεροπλάνα με δήθεν «ανθρωπιστική βοήθεια». Ούτε τα καταγγελτικά «ουαί» του ίδιου του Χριστού για τους σύγχρονους υποκριτές γραμματείς και φαρισαίους δεν είναι αρκετά.

Να το πούμε ξεκάθαρα με μία πρόταση, πως αν ήθελε η Αμερική και γενικότερα η Δύση, ο Νετανιάχου θα είχε σταματήσει πάραυτα τη γενοκτονία και θα είχε συμμαζευτεί φεύγοντας νύκτωρ. Αλλά, η υποκρισία δεν έχει μέγεθος, είναι ανίατη ασθένεια της ψυχής.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου