Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Έγινε και αυτό!!! Ο πρώτος γάμος ομόφυλου ζευγαριού στη Νέα Σμύρνη

Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου, 2024

Δεν ξέρω εάν είπαν "η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα".  Καλά να περάσουν, «βίον ανθόσπαρτων» ως λέγουν και… καλούς απογόνους.

Μετά από 20 χρόνια σχέσης ο Σταύρος Γαβριλιάδης και ο Δημήτριος Ελευσινιώτης έγιναν το πρώτο ομόφυλο ζευγάρι στην Ελλάδα που παντρεύτηκαν στο Δημαρχείο Νέας Σμύρνης.

Ο γάμος έγινε το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Το ζευγάρι έχει αγοράσει σπίτι από κοινού και έχει τρία παιδιά.

Σε δηλώσεις του στο «Bloomberg», ο Σταύρος Γαβριλιάδης είχε δηλώσει ότι ο νέος νόμος λύνει πολλά από τα προβλήματα της οικογένειάς του, ενώ μετά τον γάμο, θα υιοθετήσει επίσημα τα δίδυμα παιδιά του συντρόφου του Δημήτριου.

«Θα γίνουμε επιτέλους μία οικογένεια με δύο επίθετα. Τα κοστούμια και οι βέρες είναι ήδη έτοιμα. Ισως είμαστε εμείς το πρώτο ζευγάρι που θα παντρευτεί», είχε πει.

Η αγγελία του γάμου του ομόφυλου ζευγαριού

Ο Δημήτριος Ελευσινιώτης του Σπυρίδωνα και της Αννας, το γένος Βυλλιώτη, που γεννήθηκε στη Σαλαμίνα Αττικής και κατοικεί στη Νέα Σμύρνη Αττικής και ο Σταύρος Γαβριηλίδης του Χρήστου και της Ευγενίας, το γένος Δρόσου, που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στη Νέα Σμύρνη, θα έλθουν σε γάμο που θα γίνει στη Νέα Σμύρνη Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου