Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

Βίκυ Λέανδρος: Έπεσε από τη σκηνή σε συναυλία


Κυριακή, 17 Μαρτίου, 2024

Από τη σκηνή έπεσε κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Ανόβερο η Βίκυ Λέανδρος. Η σπουδαία ερμηνεύτρια στάθηκε τυχερή στην ατυχία της, καθώς δεν τραυματίστηκε. 

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής, προς το τέλος της συναυλίας της στο Kuppelsaal στο Ανόβερο. Η Βίκυ Λέανδρος, καθώς τραγουδούσε μία από τις επιτυχίες της βρέθηκε εκτός της σκηνής με το κοινό να παγώνει.

Ευτυχώς,  δεν τραυματίστηκε, με τη βοήθεια του προσωπικού φύλαξης ανέβηκε ξανά στη σκηνή και μέσα σε λίγα λεπτά ξεκίνησε ξανά να τραγουδά, με το πλήθος, φυσικά, να την καταχειροκροτεί.

«Δεν έχω ούτε μελανιά, ούτε πονάω»

«Σκόνταψα στη σκηνή. Έπεσα από τη σκηνή σε ελεύθερη πτώση. Ευτυχώς, έπεσα στο πλάι. Πρέπει να είχα πολλούς φύλακες αγγέλους, γιατί θα μπορούσα να είχα πέσει στο κεφάλι μου ή να είχα σπάσει οτιδήποτε. Αλλά δεν έχω καν μελανιά ούτε πονάω η Βίκυ Λέανδρος έπεσε από τη σκηνή/Simons Welt», είπε, μιλώντας στην Bild.

«Είμαι λίγο εκτός εαυτού»

«Επειδή ήμουν σε κατάσταση σοκ, σηκώθηκα ξανά αμέσως - και συνέχισα να τραγουδάω. Ακόμα και σήμερα, το πρωί μετά, είμαι ακόμα λίγο εκτός εαυτού. Αυτό μου συνέβη για πρώτη φορά σε ολόκληρη την καριέρα μου. Το να πέφτεις από τη σκηνή είναι ο εφιάλτης κάθε καλλιτέχνη!».

ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου