Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Επίσκεψη Λοβέρδου στον Φρέντη Μπελέρη στις φυλακές

 Τετάρτη, 20 Μαρτίου, 2024

Στις φυλακές του Φιέρι στην Αλβανία μετέβη χθες ο προέδρος του κόμματος Δημοκράτες Ανδρέας Λοβέρδος όπου και συνάντησε τον Φρέντι Μπελέρη.

Οεπικεφαλής του κόμματος Δημοκράτες, Ανδρέας Λοβέρδος, επισκέφθηκε τον εκλεγμένο δήμαρχο του Δήμου Χιμάρας Φρέντι Μπελέρη, αυτή την Τρίτη 19 Μαρτίου στις φυλακές του Φιέρι.

Σε σύντομη δήλωση μετά την επίσκεψη, ο Λοβέρδος είπε στους δημοσιογράφους ότι η απόφαση να καταδικαστεί ο Μπελέρη αποτελεί παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του συντάγματος, που θα κοστίσει στην Αλβανία λίγες ευκαιρίες στην πορεία της ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Ήρθα και επισκέφτηκα τον κ. Μπελέρη και θα ήθελα να κάνω αυτή τη δήλωση τώρα, ως νομικός, ως δικηγόρος και ως πολιτικός. Θέλω να υπογραμμίσω ότι σε αυτή τη χώρα, στην Αλβανία, δεν υπάρχουν νομικοί κανόνες. Σύμφωνα με την περίπτωση του κ. Μπελέρη, θα έλεγα ότι με αυτή την αρνητική νομική προσέγγιση, η Αλβανία δεν έχει καμία πιθανότητα να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης», είπε ο Έλληνας πολιτικός.

Σε ανάρτηση που έκανε στη συνέχεια στο facebook ο Φρέντη Μπελέρης σχολίασε χαρακτηριστικα:

«Σήμερα με επισκέφθηκε στις φυλακές του Φίερ ο Ανδρέας Λοβέρδος. Τον ευχαριστώ θερμά τόσο για τη σημερινή επίσκεψη όσο και την συνεχή στήριξη του στο θέμα της παράνομης φυλάκισης και κράτησης μου. Μου δίνετε δύναμη να αντέξω μέχρι την τελική δικαίωση, η οποία και είμαι σίγουρος πως θα έρθει».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου