Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Περιστέρι – Τενερίφη 90-82: Υπέρβαση και πρόκριση στην οκτάδα του BCL

  Τετάρτη, 20 Μαρτίου, 2024

Το Περιστέρι ολοκλήρωσε μια τεράστια ανατροπή στον όμιλο του BCL και χάρη στο 90-82 επί της Τενερίφης προκρίθηκε στα προημιτελικά. Ράγκλαντ, Γουίλιαμς και Κασσελάκης ηγήθηκαν της τεράστιας επιτυχίας.

Θαύμα θαυμάτων από το Περιστέρι που όχι μόνο νίκησε 90-82 την ισπανική Τενερίφη, αλλά εξασφάλισε και την παρουσία του στην οκτάδα του BCL έχοντας επιστρέψει από το 0/3 στον πρώτο γύρο της φάσης των 16.

Και μπορεί η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να χρειάστηκε την ήττα της Χάποελ Ιερουσαλήμ από την Καρσίγιακα προκειμένου να ευνοηθεί στην ισοβαθμία και να καταλάβει τη δεύτερη θέση, ωστόσο φρόντισε η ίδια να ωθήσει τα πράγματα σε αυτό το σημείο με τις σερί νίκες που είχε πετύχει τις προηγούμενες δύο εβδομάδες.

Μάλιστα η Τενερίφη κάθε άλλο παρά αδιάφορη ήρθε στην Αθήνα με τους Χουέρτας και Γκάι να «λυσσάνε» για το διπλό έχοντας μαζί 57 πόντους! Παρόλα αυτά το Περιστέρι, χάρη στην καθοδήγηση από τον Ράγκλαντ (14 ασίστ) και στην εκτελεστική δεινότητα των Γουίλιαμς – Κασσελάκη, παρέμεινε εντός σχεδίου καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και επιβλήθηκε στις λεπτομέρειες.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι παίκτες του «Kill Bill» τέλειωσαν το ματς με μόλις 6 λάθη και δεν έδωσαν σκορ στο ανοικτό γήπεδο σε μια αντίπαλο που τρέχει πάρα πολύ. Το αποτέλεσμα αυτού ήταν η ελληνική ομάδα να πανηγυρίσει την παρουσία του στις οκτώ κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης.

Τα δεκάλεπτα: 28-24, 50-46, 68-66, 90-82

Περιστέρι: Ντάνγκουμπιτς 8 (2/3 τρίποντα), Λοβ 3 (1/5 δίποντα), Ράγκλαντ 15 (6/9 δίποντα, 14 ασίστ), Ρένφρο 2 (4 ριμπάουντ), Γουίλιαμς 18 (3/5 τρίποντα), Χουγκάζ 8 (1/2 τρίποντα), Κασελάκης 18 (4/7 τρίποντα, 4 ασίστ), Μήτρου-Λονγκ 12 (1/7 δίποντα, 2/3 τρίποντα), Τόμπσον 6 (10 ριμπάουντ), Ξανθόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου