Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

Αγρότες για συνάντηση με Μητσοτάκη: «Ήταν ένα φιάσκο

Κυριακή, 17 Μαρτίου, 2024

Τι υποστήριξαν για τις τιμές των προϊόντων και η θέση τους για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην Κοινή Αγροτική Πολιτική.

Χωρίς «ουσιαστικές απαντήσεις» στα αιτήματά τους αποχώρησαν από το Μέγαρο Μαξίμου οι αγρότες της Θεσσαλίας, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας, μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως έγινε γνωστό, σε συνέχεια των επαφών θα υπάρξει και νέα συνάντηση του πρωθυπουργού, με εκπροσώπους των θεσμικών φορέων του αγροτικού κλάδου της Θεσσαλίας, την ερχόμενη Παρασκευή, 15 Μαρτίου, όπου η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Χρήστος και Θωμάς Μόσχος μίλησαν στο MEGA Σαββατοκύριακο για την εν λόγω συνάντηση του πρωθυπουργού με τους αγρότες. «Ήταν ένα φιάσκο η όλη συνάντηση, γιατί δεν δεσμεύτηκε για τίποτα ο πρωθυπουργός», ανέφεραν.

Σχετικά με το τι αλλαγές θα πρέπει να γίνουν στην Κοινή Αγροτική Πολιτική επεσήμαναν: «Όπως είναι η ΚΑΠ φτιαγμένη τώρα κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα από μόνη της γιατί αν γίνει διασταυρωτικός έλεγχος και καταλάβουν στην Ευρώπη ότι το βόειο κρέας, δηλαδή το κόκκινο κρέας, παίρνει δυο φορές επιδότηση, αυτόματα αυτό θεωρείται παράνομο και πρέπει να καταργηθεί».

«Κάνουν αγροτική πολιτική άνθρωποι που δεν γνωρίζουν τι είναι η κατσίκα και τι πρόβατο», σχολίασε ο Θωμάς Μόσχος. Αναφορικά με την πορεία των τιμών εκτίμησαν οι κτηνοτρόφοι ότι δεν πρόκειται να αλλάξουν και πρόσθεσαν «οι τιμές ειδικά μετά τον Ιούνιο θα αυξηθούν».

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου