Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

Γλαβίνας για Ασημακοπούλου: «Τι είναι 20.000 email μπροστά στις υποκλοπές;»

Κυριακή, 17 Μαρτίου, 2024

«Εδώ "κρυφακούγατε" υπουργούς, τον αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, δεν θα πάρετε 20.000 email;» ανέφερε δεικτικά ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠαΣοΚ.

Στο πλαίσιο της τηλεοπτικής του παρουσίας στην εκπομπή «Στούντιο με θέα» του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠαΣοΚ Θανάσης Γλαβίνας έκανε λόγο για πολιτική ευθύνη που πρέπει να αναληφθεί, αναφερόμενος στο σκάνδαλο της διαρροής απόρρητων προσωπικών δεδομένων εκλογέων εξωτερικού μέσω του υπουργείου Εσωτερικών και του Τομεάρχη Αποδήμων της Νέας Δημοκρατίας στην ευρωβουλευτή του κυβερνώντος κόμματος, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

«Υπάρχει πολιτική ευθύνη και πρέπει να αναληφθεί. Δεν είναι μόνο οι αντικειμενικές ευθύνες του γενικού γραμματέα ή κάποιου στελέχους του υπουργείου. Είναι σαφές ότι εγείρεται θέμα για την Υπουργό Εσωτερικών» επισήμανε ο κ. Γλαβίνας και ανέδειξε τις παλινωδίες της Νίκης Κεραμέως.

«Πριν λίγες ημέρες η κα. Κεραμέως μας διαβεβαίωνε σε τηλεοπτική συνέντευξη στην ΕΡΤ1 ότι τα στοιχεία δεν έχουν φύγει από το Υπουργείο Εσωτερικών. Διέρρευσαν όπως αποδεικνύεται από το υπουργείο Εσωτερικών. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Υπουργοί όπως ο κ. Γεωργιάδης και άλλα κυβερνητικά στελέχη  δήλωναν ότι όλα είναι καλώς καμωμένα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς αν τίθεται ζήτημα για τη διαδικασία της επιστολικής ψήφου στις ευρωεκλογές, ο Θ. Γλαβίνας σημείωσε: «Ήδη έχει τρωθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών για τη λειτουργία του υπουργείου Εσωτερικών, που είναι υπεύθυνο να διεξάγει τις εκλογές αν με τόσο εύκολο τρόπο μπορεί κάποιος να παίρνει απόρρητα στοιχεία».

«Να μπουν δικλίδες ασφαλείας απέναντι στην αλαζονεία σας»

«Πρέπει να μπουν δικλίδες ασφαλείας απέναντι στην αλαζονεία σας και την ατιμωρησία που επικρατεί» πρόσθεσε ο Θ. Γλαβίνας απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας στο πάνελ και επισήμανε ότι «αναμένουμε να δούμε τι θα πει η δικαιοσύνη και η αρχή προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που έχουν επιληφθεί».

«Δεν σας έχουμε καμία εμπιστοσύνη. Εδώ «κρυφακούγατε» υπουργούς, τον αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, δεν θα πάρετε 20.000 email; Τι είναι 20.000 email μπροστά στις υποκλοπές που έχετε κάνει!» ανέφερε δηκτικά.

«Η εκπλήρωση της στρατιωτικής θητείας δεν μπορεί να είναι μια παράσταση. Όποιος κι αν είναι ο κ. Κασσελάκης -κατέχοντας και τον θεσμικό ρόλο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης-, δεν μπορεί να μπαίνει στο στρατόπεδο με τον φωτογράφο, την ασφάλειά του και να παρακολουθούμε σε live μετάδοση τη θητεία του εν μέσω σοβαρών προβλημάτων για την κοινωνία. Πρόκειται για απολιτικοποίηση, που αφήνει αλώβητη τη Νέα Δημοκρατία» σχολίασε ο Εκπρόσωπος Τύπου για τη στράτευση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και τη life style αντιπολίτευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου