Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

Βουλή: Κόντρα Θ. Πλέυρη – Ζ. Κωνσταντοπούλου για το πόρισμα της εξεταστικής

Πέμπτη, 21 Μαρτίου, 2024

Από τη σημερινή συνεδρίαση, όπου συζητείται το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για το έγκλημα στα Τέμπη, απουσιάζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Ανέβηκαν οι τόνοι στην ολομέλεια της Βουλής όπου συζητείται σήμερα, 20/03, το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για «τη διερεύνηση του εγκλήματος των Τεμπών».

Για συνεχές κοινοβουλευτικό μπούλιγκ σε βάρος βουλευτών της πλειοψηφίας, επέκρινε την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης. «Η κ. Κωνσταντοπούλου διακόπτει συνεχώς τους βουλευτές» είπε ο κ. Πλεύρης, με την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας να απαντά ότι «υπάρχουν κάποιοι από εμάς που δεν εξαγοραζόμαστε και θα μας βρίσκετε συνεχώς μπροστά σας κάθε φορά που θα προσπαθείτε να «μπαζώσετε» την αλήθεια. Σκοτώσατε 57 ανθρώπους και θέλετε να καλύψετε τα ίχνη σας», είπε η κα Κωνσταντοπούλου. Να ανακαλέσει ζήτησαν οι βουλευτές της πλειοψηφίας, κάτι που η κα Κωνσταντοπούλου αρνήθηκε να πράξει.

Σχολιάζοντας τα παραπάνω, ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης είπε ότι «σε αυτή την αίθουσα έχουμε ακούσει απίστευτες ακρότητες από την εποχή που ήταν πρόεδρος η κυρία Κωνσταντοπούλου και ότι αυτό το ζούμε και πάλι τώρα: Μην σας προκαλεί έκπληξη. Το έχουμε ξαναπεράσει. Ο τοξικός ο λόγος και όσοι τον εκπροσώπησαν, εξαφανίστηκε πολιτικά, ευτυχώς. Κάποιοι νομίζουν ότι θα ξανακάνουν καριέρα με αυτό.»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου