Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Την Τρίτη, 12 Μαρτίου, η επόμενη Συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής για την Παρέλαση της Βοστώνης.

 Κυριακή, 10 Μαρτίου, 2024

Μεθαύριο Τρίτη, 12 Μαρτίου, 2024 στις 7:00μμ η επόμενη συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής, η οποία είναι ανοικτή σε όλους όσους και όσες θέλουν να συμμετάσχουν και να βοηθήσουν για την παρέλαση της Βοστώνης που θα γίνει την Κυριακή, 7 Απριλίου.

Από την Ομοσπονδία έχουν γίνει οι απαραίτητες κινήσεις με τους φορείς (Μητρόπολη, Προξενείο, Δημαρχείο, Κυβερνείο, Κοινότητες/Ενορίες, Συλλόγους, Πανεπιστήμια/Κολέγια…) ώστε όλοι να γνωρίζουν και να συμμετάσχουν στην Παρέλαση του Ελληνισμού της Βοστώνης και της Νέας Αγγλίας.

Βέβαια είναι και άλλοι που μπορούν να βοηθήσουν αλλά απέχουν με διάφορες δικαιολογίες και ως συνήθως θα έρθουν, εάν έρθουν, την τελευταία στιγμή…  Ή ως συνήθως κριτική εκ του ασφαλούς.

Την περασμένη εβδομάδα η Ομοσπονδία ανέθεσε σε εταιρεία δημοσίων σχέσεων να προώθηση την παρέλαση σε Ελληνο-Αμερικάνικα αλλά και Αμερικάνικα Μέσα Ενημέρωσης.  Να σημειώσουμε ότι η υπερίφανη Ελληνοπούλα που είναι υπεύθυνη δεν δέχτηκε να πάρει χρήματα!

Τελικά η Παρέλαση, η οποία είναι σημείο αναφοράς (επικοινωνίας, ιστορίας και πολιτισμού) δεν είναι μόνο υπόθεση της Οργανωτικής Επιτροπής που ξημεροβραδιάζεται σε συναντήσεις, και συνεδριάσεις αλλά είναι υπόθεση όλων, αξιωματούχων και μελών, είναι υπόθεση όλων των φορέων και όλου του Ελληνισμού.

Το Τμήμα Ευζώνων της Ομοσπονδίας έχει αρχίσει τις πρόβες και πάνω από 20 νέοι με τη στολή του Εύζωνα θα παρελάσουν και θα συμμετάσχουν.

Να σημειώσουμε ότι φέτος στο επίσημο δείπνο που θα γίνει στη μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων στο Holiday Inn (Route 1), 1 Newbury Street, Peabody, MA 01960 όπου και το εστιατόριο ΙΘΑΚΗ εισιτήρια εισόδου δεν θα υπάρχουν στην είσοδο.  Έτσι όσοι θέλουν να συμμετάσχουν πρέπει να εξασφαλίσουν τα εισιτήρια εισόδου μέχρι την Τρίτη, 26 Μαρτίου.

Την ίδια ημέρα, Tρίτη, 26 Μαρτίου θα γίνει και η τελευταία ΠΑΝΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ και η κλήρωση για την ΠΑΡΈΛΑΣΗ, 7:00μμ στο ΜΑΛΙΩΤΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΟΛΟΙ.

Ανακοινώσεις ποιοι θα συμμετάσχουν στην παρέλαση θα γίνουν σύντομα από την Ομοσπονδία.  

Για οποιαδήποτε ερώτηση επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο κ. Βασίλειο Καυκά, 978-835-1455 e-mail: vaskafka@aol.com  ή τον Αντιπρόεδρο κ. Γεώργιο Παναγιωτόπουλο 508-284-3504, e-mail: magiopan69@gmail.com

Να σας υπενθυμίσουμε ότι φέτος θα δοθούν 7 υποτροφίες σε νέους και νέες που αριστεύουν στα σχολεία τους.  Για αιτήσεις μπορείτε να αποταθείτε στον υπεύθυνο κ. Δημήτριο Ματθαίο 978-835-6191 e-mail: mattheos1@gmail.com

H βοήθεια σας, συμπαράσταση και συνεργασία είναι ευπρόσδεκτη.  Για να γίνει η παρέλαση χρειάζονται πολλά χρήματα και η οικονομική σας υποστήριξη είναι πολύ σημαντική.  Οι οικονομική σας βοήθεια μπορεί να σταλεί στην ταχυδρομική διεύθυνση: FHASNE, P.O. BOX 2393, WUBURN, MA 01888.

Nα σημειώσουμε ότι η Ομοσπονδία είναι ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΌΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ και η οικονομική σας υποστήριξη μπορεί να είναι στη φορολογική σας δήλωση!

Τελειώνοντας σας υπενθυμίζουμε ότι η επιτυχία της Ελληνικής Παρέλασης και όλων των εκδηλώσεων (Κυβερνείο, Παρασκευή, 5 Απριλίου, 1:00μμ, Επίσημο Δείπνο, Σάββατο, 6 Απριλίου, 6:30μμ, Δοξολογία, Κυριακή, 7 Απριλίου, 10:00μμ, Παρέλαση 1:00μμ και Πολιτιστική Εκδήλωση στο κεντρικό πάρκο (Boston Common, 7 Απριλίου και αμέσως μετά την παρέλαση όπου 7 χορευτικά συγκροτήματα με παραδοσιακές στολές θα χορέψουν Ελληνικούς χορούς). 

Εσύ θα συμβάλλεις, θα είσαι παρόν/παρούσα;  Προώθησε τις εκδηλώσεις.  Επικοινώνησε με συγγενείς, φίλους και γνωστούς να συμμετάσχουν.  

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου