Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019

Είχαν «παγιδεύσει» με εύφλεκτο υλικό δωμάτια του ξενοδοχείου - Στο Ανθρωποκτονιών οι έρευνες

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
 ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ

Σε εμπρησμό παραπέμπουν όλα τα ευρήματα από τις έρευνες της αστυνομίας στο ξενοδοχείο Athenaeum Palace, όπου το μεσημέρι της Πέμπτης εκδηλώθηκε φωτιά με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό μίας γυναίκας, η οποία παραμένει διασωληνωμένη σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Ηδη οι έρευνες έχουν ανατεθεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.
Από την επιτόπια έρευνα στο ξενοδοχείο της λεωφόρου Συγγρού εντοπίστηκαν μπιτόνια με εύφλεκτο υλικό σε δωμάτια του 1ου και του 2ου ορόφου καθώς και στον διάδρομο του 1ου ορόφου από όπου και ξεκίνησε η πυρκαγιά.
Πέραν της γυναίκας, άλλα δύο άτομα διακομίστηκαν στο Αττικό νοσοκομείο με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.
Από τους απεγκλωβισθέντες, τρεις κατέβηκαν μέσω κλιμακοφόρου οχήματος της Πυροσβεστικής, ενώ οι υπόλοιποι απομακρύνθηκαν με την βοήθεια των πυροσβεστών από το εσωτερικό κλιμακοστάσιο του ξενοδοχείου.
Τα ευρήματα οδηγούν τους ανακριτικούς υπαλλήλους στην υπόνοια ότι κάποιος είχε σκοπό να βάλει φωτιά σε πολλά σημεία, προκειμένου να επεκταθεί ταχύτερα στο κτίριο, αλλά για άγνωστο λόγο δεν ολοκλήρωσε την πράξη του.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου